Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Tango orkest zoekt contrabassist

Bassist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 245x bekeken

Tango orkest zoekt contrabassistOrqesta Tipica Tango Pasion zoekt een contrabassist. We repeteren elke twee weken op zaterdagochtend in Tilburg, maar leden komen van ver buiten de regio. Onder leiding van onze Argentijnse orkestleider en bandoneonist Matias Pedrana spelen we traditionele en moderne tango's. Met een aantal optredens in het verschiet zoeken we met redelijke spoed een contrabassist die het liefst ook nog met een strijkstok … meer »

Koos Jansen

Caverns zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Wij zijn Caverns, een 4-koppige metalband met eigen werk dat beïnvloed is door bands als Katatonia, Opeth, Karnivool en Mastodon. Na het uitbrengen van onze eerste EP Once Vivid Sky willen we een (eerste) zanger toevoegen aan de band, zodat Martin, zanger/gitarist meer focus krijgt voor vlot gitaarwerk. Verder bestaat de band uit Martijn (gitaar), Pim (Drums) en Rens (Bas). We zijn rond de 35 jaar … meer »

Caverns

Border Blues Rock zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 249x bekeken

Wij, Natasja, Ludo, Bob en ik zijn op zoek naar jou (en een drummer) om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Gary Clark jr. - Bright lights Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Wie speelt en improviseerter mee?

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 475x bekeken

Wie speelt en improviseerter mee?Muziekmaken is zoveel leuker met iemand samen. Ik speel basgitaar Op een aardig niveau. Heb wat ervaring in een aantel verschillende bandjes. Wil graag samen met andere muzikant(en) muziek maken. Liefs samen improviserend jammen en kijken wat daaruit kan ontstaan. Ik houd van jazz, soul, funk en blues muziek. Die categorieën zijn echter niet veel meer dan een categorie. Muziek gaat m.i. … meer »

Muzikantenbank user Jaap VerhagenJaap Verhagen

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 717x bekeken

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B bandHoi, ik heb al meer dan 45 jaar (podium) ervaring, ben in bezit van eigen gear natuurlijk en ben (naast mijn huidige band) nog op zoek naar een band in Brabant ( liefst regio Tilburg, Breda, Eindhoven). passie en plezier maar ook kwaliteit op het podium spelen bij mij wel de hoofdrol. Naast Dire Straits heb ik ook feeling met classic rock en R&B.

Ludwig