Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/zanger en bassist zoeken melodische metalband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 80x bekeken

Wij zijn op zoek naar een metalband met veel ruimte voor lekkere riffs en melodieën. Op gitaar en bas hebben wij al geruime tijd ervaring. Op het gebied van zang iets minder lang, maar dat ben ik aan het ontwikkelen. Enkele bands die ons inspireren zijn bijvoorbeeld Virgin Steele, Judas Priest, Annihilator en Overkill etc. Is jouw band op zoek naar een gitarist en een bassist, of ben je … meer »

Jori

Vocal - Guitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Vocal - GuitaristHi everyone, I recently moved to Rotterdam and I'm looking for an Indie / Rock band to make music and perform with. My name is Salih, I have been interested in music for about 10 years, I play guitar and vocal. I have my own compositions and cover repertoire. I have 3 years of experience in a music group in which I was a front man. I have 1 album consisting of our own songs The genres that interest … meer »

Muzikantenbank user Salih RamazanoğluSalih Ramazanoğlu

Bassist zoekt leden voor stonerrock/doom band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 74x bekeken

Bas en ritme gitaarist zoekt leden om een stonerdoomsludge band mee te beginnen. Omgeving Rotterdam is voor mij mogelijk en heb zelf een oefenruimte te Steenbergen, West Brabant. Mijn inspiraties zijn: Crowbar, Acid King en Weedeater en de minder bekende Slabdragger. Instagram and telefoon nummer voor contact https://www.instagram.com/loudmusicaddiction/ 0633223410

Samantha

Saxofonist gezocht voor beginnende jazz band

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Hallo! Ik wil graag een jazz band starten, momenteel ben ik op zoek naar een saxofonist. We hebben al een pianist, bassist en een drummer. Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen om de week in Rotterdam, op een weekend-middag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Zangeres/gitariste zoekt mede Muzikanten: Bluesy, Rauwe, harmonische Medicine Music!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 362x bekeken

Zangeres/gitariste zoekt mede Muzikanten: Bluesy, Rauwe, harmonische Medicine Music!Muziek vanuit het hart, gevormd door jarenlange ervaring in blues/rock en metal bands. Na een diepgaande helende reis, ontdekte ik de kracht van medicine Music. Met trainingen in sound healing in Mexico en vele ceremonies, voel ik opnieuw de energie en passie om muziek te maken. Ik zoek gelijkgestemde muzikanten die vanuit dezelfde liefde en intentie willen creëren. Denk aan inspirerende artiesten … meer »

Tracy

Ervaren solo gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 270x bekeken

Hoi! Ben jij die ervaren all-round gitarist die lekker kan grooven en een vette solo neer kan zetten.. Dan zoeken wij jou! Wij zijn een 6 koppige coverband met gemiddeld 1 optreden per maand. Repertoire is oldskool,soul,funk uitstapjes naar disco, pop. Gepassioneerde ervaren muzikanten die voor kwaliteit en commitment gaan. Repeteren 2 x per maand regio Rotterdam. Muziek is onze passie,geen … meer »

Coverband