Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 246x bekeken

Voor een (vooralsnog) live-project zijn we op zoek naar een bassist(e). Momenteel bestaan we uit zanger/gitarist, gitarist en drummer, allen met de nodige ervaring. Eigen oefenruimte met opnamemogelijkheden vlak over de grens bij Sittard/Echt. Het betreft eigen werk, er liggen momenteel al wat nummers. Genre valt het beste te omschrijven als (old school) rock. We zoeken iemand die goed kan grooven, … meer »

Muzikantenbank user Steven van der VegtSteven van der Vegt

Drummer gezocht voor The Sundown Express

Bassist en Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 206x bekeken

Drummer gezocht voor The Sundown ExpressRock, Bluesrock, Funky rock. Ervaren amateur muzikanten met muziek- en podiumervaring. Uiteraard om plezier te hebben tijdens het spelen en af toe een optreden. Liefst een stuwende en dynamische drummer, die het ook leuk vindt om te jammen. 1x per week spelen, eigen oefenruimte; regio Tiel, Nijmegen Arnhem.

Muzikantenbank user Laurens BlommendaalLaurens Blommendaal

Blues/Rock coverband (omgeving Breda/Rotterdam) zoekt bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 378x bekeken

Blues/Rock coverband (omgeving Breda/Rotterdam) zoekt bassistEddy's Showcase is op zoek naar een bassist. Onze huidige bassist gaat ons vanaf januari verlaten. Wij hebben dit jaar nog 4 tot 5 optredens staan, en willen vanaf januari 2025 graag doorpakken. Wij zijn een 5-mans (leeftijd van dik 40 tot dik 50) Bluesy Rockband of een Rockin Bluesband zoals je wilt. Drums, Bass, 2x gitaar en zang. Wij spelen bekende en minder bekende covers van o.a. The Stones, Herman … meer »

Edwin Jaquet

Bassist

Bassist zoekt band in Deventer (Overijssel) | 360x bekeken

Hallo, Ik zoek een leuke enthousiaste band in de omgeving van Deventer met de intentie om eens in de paar maand een leuk optreden te doen. Ik heb al flink wat jaren podium ervaring als gitarist en sinds een aantal maanden focus ik me op het bassen. Ik ben 42 jaar en mijn muziek voorkeur ligt van classic rock tot aan progrock. En alles daar tussen. Als het maar lekker rockt en waar je het publiek mee … meer »

Paul Adelerhof

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 296x bekeken

Hoi, wij zijn de band Claire, te vinden via instagram met de naam Claire Lintelo. Onze eerste single staat op spotify. Zie de link in bio. Wij zijn op zoek naar een nieuwe bassist(e). We komen gedeeltelijk uit Amsterdam maar repeteren op de vrijdagmiddag vanaf 16.00/16.30 in Almere. Lijkt het je wat de studio in te gaan met zelfgeschreven nummers en toe te werken naar optredens in en rondom Amsterdam? Laat … meer »

KeesClaireKamal