Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal band gezocht rondom LWD

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 260x bekeken

Metal band gezocht rondom LWDHey, Ik ben Kars, ik ben 17 en speel al een tijdje gitaar. Ik heb eerder met mensen wat geprobeerd te vormen (qua bandjes) alleen het werd allemaal niks, ik ben enorm geïnteresseerd in Linkin Park en Pantera (natuurlijk ook veel meer bands) maar die voornamelijk. Ik ben wel gewaagd om mn muziek smaak meer uit te breiden, maar het liefst wel gewoon bij metal subgenres dan behouden Ik zit niet vaak … meer »

kars

Gezocht (solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 857x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op spelen ten behoeve van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, … meer »

Ton van Rijswijk

Muzikanten voor jazz-funk band gezocht

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 464x bekeken

Drummer en bassist zoeken andere muzikanten om een jazz-funk band in de breedste zin van het genre te beginnen. Eigen inbreng is dus welkom. Het is de bedoeling om een combinatie van eigen werk en covers te spelen, met een stimulerende mix van arrangementen en improvisatie. Denk: syncoperende grooves, verassende breaks, jazz-harmonieën, en spetterende solo’s. Dat alles met een lekkere pocket gespeeld. … meer »

Lieven Martens

Gitarist zoekt band(mates)

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 330x bekeken

Ik speel gitaar vanaf mijn 15e (toen Nirvana bekend werd) en ben 46 jaar. Daarna heb ik 1 keer in een bandje gespeeld maar vervolgens stond het stil. Het lijkt mij heel leuk om met gelijkgestemden een band te beginnen. Lekker spelen en plezier maken. Ik zoek daarom een bassist, drummer, zanger(es) en eventueel toetsenist. Ik woon zelf in Winsum maar ben redelijk flexibel en mobiel. Stuur een … meer »

Muzikantenbank user Ruben SpreeuwersRuben Spreeuwers

BigBand Rhythm Harmonies zoekt muzikanten (Westland / Rijnmond)

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 375x bekeken

BigBand Rhythm Harmonies zoekt muzikanten (Westland / Rijnmond)Kun je met bladmuziek overweg en speel je gitaar, toetsen of ben je trombonist? We repeteren op donderdagavond in Hoek van Holland, 1 maal per 2 weken en treden 5-10 keer op per jaar. Onze gezellige Bigband "Rhythm Harmonies" heeft dus nog plaats voor gezellige muzikanten. We maken regelmatig een keuze uit onze uitgebreide lijst bigband arrangementen, inclusief wat nummers met onze zangeres, om die … meer »

Ton

Oproerkraaiers zoekt 2de gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 262x bekeken

Oproerkraaiers zoekt 2de gitaristOproerkraaiers uit Utrecht zoekt een 2de gitarist! We maken metal, met hardcore, metalcore en nu metal invloeden. Denk aan lekker groovende metal deuntjes met onzinnige teskten ook wel te omschrijven als feestmetal. Laat het ons weten als je met ons wil gaan optreden want dat is wat we vooral willen gaan doen. Check onze muziek op spotify en/of youtube. Heb jij zin om live met ons te gaan knallen … meer »

Wouter Bisschop