Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 186x bekeken

Zangeres zoekt CoverbandIk wil meer energie steken in mijn passie voor zingen. Ik ben daarom op zoek naar een (cover)band, het liefste in de regio Utrecht! De droom is om toffe optredens te doen en te knallen!! Voor nu sta ik er ook zeker voor open om enkel mee te kijken met een band of enkel te repeteren en te leren. *Sidenote over de filmpjes Deze belachelijk goede band Hard2get leerde ik een half uur voordat ik de … meer »

Muzikantenbank user Daniëlle NouwenDaniëlle Nouwen

[Drummer] [Utrecht] [26M] zoekt (cover)band omgeving Utrecht

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 91x bekeken

[Drummer] [Utrecht] [26M] zoekt (cover)band omgeving UtrechtHi! Ik ben naast mijn huidige band op zoek naar een tweede project! Wat info over mij en waar ik naar op zoek ben: - Woonachtig Nieuwegein. Beschik over auto. Voorkeur oefenen in Utrecht - Liefst met leeftijgsgenoten tussen de 20-35 jaar - Liefst cover band maar sta ook open voor eigen muziek. Smaak is divers van mainstream tot (punk)rock (Spotify Wrapped onder dit bericht) - Beschik over … meer »

Muzikantenbank user paulpaul

Creatieve drummer zoekt muzikale familie

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 201x bekeken

Creatieve drummer zoekt muzikale familieVoor mij staat bij muziek lol maken en het creatieve proces voorop. Ik heb twee jaar in een coverbandje gespeeld maar ik eigen nummers maken en de rest helaas niet. Ik speel drums, percussie en toetsen en heb ruime podium ervaring. Ik woon in Nieuwegein in een woongroep en ben reisbereid voor repeteren. Ik schrijf ook eigen nummers, teksten en gedichten. De stijlen waar ik affiniteit mee … meer »

Muzikantenbank user Luis HallstromLuis Hallstrom

Gitarist Jazz Swing (senior) zoekt orkest

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 107x bekeken

Ervaren Jazz-Swing Gitarist (senior) zoekt orkest Roaring Twenties, Jazz Standards, RealBooks, Great American Songboek etc Kortom, lekker swingende muziek! Ben ook beschikbaar als invaller. Kleine formaties en zijn ook interessant, trio, kwartet enz. Wil liefst aansluiten bij bestaand orkest of formatie, maar iets nieuws opzetten in dezelfde jazz-swing stijl is ook bespreekbaar. Geen Big-Band, … meer »

Hans Pekelharing

Zangeres zoekt coverband!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 410x bekeken

Zangeres zoekt coverband!Beste (beginnende) coverband, Met veel enthousiasme ben ik opzoek naar een te gekke coverband die nog opzoek is naar een echte frontwoman. Ik ben even de muziekwereld uit geweest, maar met mijn ervaring in bandjes en diverse podia begint het bij mij nu weer te kriebelen om nummers van rock en funk naar pop en soul te zingen. Ik ben 29 jaar en ik woon in Veenendaal. Spelen jullie niet in buurt? … meer »

Muzikantenbank user DemiDemi

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 331x bekeken

Gitarist zoekt bandAnd the beat goes on. Wat zoek ik, een band die zin heeft om te spelen, met energie en performance driven. Succes van een band is de muziek, maar ook de energie en uitstraling. Lekker spelen en lol op het podium. Publiek betrekken bij wat we doen. Ben net uit een pop/rock band en zoek nu naar een nieuwe uitdaging. Lekker oefenen en optreden. Speel op top gear, en Marshall/Blackstar. Kom graag … meer »

Muzikantenbank user Jan DekkerJan Dekker

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 325x bekeken

Hi allen, Mijn naam is Tessa, 27 jaar. Ik zoek een band om lekker mee te oefenen en wellicht af en toe op te treden. Ik hou van indie pop, jazz, soul. Maar sta ook zeker open voor andere genres. Graag in omgeving Utrecht, Amsterdam is ook oke.

Muzikantenbank user Tessa GelderblomTessa Gelderblom

17 jarige gitarist/bassist zoekt band utrecht

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 120x bekeken

Hoi, ik ben Roos! Ik ben 17 jaar, en ik woon in Utrecht. Ik speel ong 8 jaar gitaar en ruim een jaar bas. Mijn muzieksmaak is vrij breed maar ik luister vooral naar rock. Ik sta ook open voor iets nieuws! Ik heb nog niet heel veel ervaring om met andere te spelen en zelf met deuntjes op te komen dus ik zoek het liefst naar een beginnende band.

Roos