Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende basgitarist zoekt mede beginners om samen mee te spelen!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 114x bekeken

Beginnende basgitarist zoekt mede beginners om samen mee te spelen!Hi all, ik ben Edward, 27 jaar, en speel nu ongeveer een halfjaar zelf basgitaar. Met basles, jammen met vrienden, en zelf oefenen begint het bas spelen steeds meer te komen, maar het lijkt me heel tof om in en/of vlakbij Utrecht met andere beginnende muzikanten samen te jammen en spelen! Bands waar ik veel naar luister: The Replacements, Wild Nothing, The National, Tycho, Destroyer, Restorations, … meer »

Muzikantenbank user Edward KerkhofEdward Kerkhof

Zangeres (28) + Synth zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 242x bekeken

Zangeres (28) + Synth zoekt bandNa twee bands (60’ s coverband en indie-psych rockband) en ruime podiumervaring ben ik opzoek naar een nieuwe band. Liefst zo klein mogelijk (max 3 personen) en mensen die in het weekend willen oefenen. Doel is mooie nummers coveren, eigen nummer maken en vooral lekker optreden! Bands die ik vet vind zijn o.a. Beach House, Tame Impala, Unknown Mortal Orchestra, Real Estate, Interpol, the National, … meer »

Muzikantenbank user Gemma OffringaGemma Offringa

Gitariste zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 306x bekeken

Hoi mijn naam is Sanne, ik zoek een band om eigen nummers mee te schrijven en op te gaan treden. Ik speel het liefst rock and roll maar alle andere dingen zijn ook goed! Ik heb er alles voor over om mijn droom uit te laten komen! En mijn motivatie is heel erg hoog!!!

Sanne

Ervaren muzikant zoekt muzikale vrienden

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 192x bekeken

Ervaren muzikant zoekt muzikale vriendenHomestudiowerk is een eindeloze hobby, eigen nummers schrijven en opnemen, maar nu heb ik zin om weer eens samen muziek te maken met andere ervaren muzikanten. Geen grootse ambities voor volle speellijsten, wel streven naar kwaliteit. Ik speel zelf basgitaar, elektrische en akoestische gitaar, toetsen, zang. Voorkeur voor jazzy popstijl, maar ook rock, countryrock, funk, folk, jazz en blues. Steely … meer »

Muzikantenbank user Dick FrinselDick Frinsel

Jazzy evergreens GUITARIST

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 91x bekeken

Ik ben een 79 jarige trompettist ,slow saxofonist en zing ook nog. Optredens met grotere dixieband. Soms behoefte aan easy listening met kleine bezetting. Zoek een goede slagguitarist in de buurt van Woerden/Utrecht. Een of twee keer wat uitproberen om te kijken of het klopt.

Jan

Gitarist (senior) zoekt gezellige en swingende band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 174x bekeken

Ervaren gitarist(senior) zoekt aansluiting bij band/combo/pianist/toetsenist of een andere kleinschalige formatie. Kan ook zingen. Beginnende formatie is ook een optie. Amusementsmuziek , jazz standards, evergreens, ballads, Great American Songbook, dat is de muziek die ik graag speel. Zoek een gezellige band met gevarieerd repertoire en muzikaal entertainment. Optreden: graag! Geen bigband … meer »

Hans Pekelharing

Tenor saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 180x bekeken

Tenor saxofonist zoekt bandAl een paar jaar speel ik tenor sax en zoek een bank met een rijtje blazers waar ik tussen kan gaan staan. Liefst Funk, soul, reggae, jazz, pop. Ik ben geen virtuoos, maar kan met een stok achter de deur aardig meeblazen denk ik.

Muzikantenbank user Arjan van EedenArjan van Eeden

Gezocht iemand die gewoon ontspannen wat muziek wil maken

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 246x bekeken

Ik zoek iemand die net als ik graag muziek maakt. Ik speel zelf voornamelijk klassiek piano en zing graag. Daarnaast ben ik ook graag creatief bezig met wat schilder en tekenwerk. Allemaal gewoon omdat ik het heel fijn vind om te doen, niet perse op hoog niveau. Ik zoek iemand die doordeweeks overdag zin heeft om bijvoorbeeld twee uurtjes iets creatiefs te doen.

Muzikantenbank user Evelien RingoetEvelien Ringoet