Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt muzikanten om samen jazzy eigen muziek te maken

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 107x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten om samen jazzy eigen muziek te makenIk ben een zo goed als afgestudeerde jazz gitarist en ben op zoek naar wat ik nou echt leuk vind om te spelen. Mijn voorkeur voor genres ligt heel breed maar hou altijd wel van wat diepgang in de harmonieën. Verder hoop ik met deze advertentie meer muzikanten te leren kennen in de omgeving van Utrecht en wie weet klikt het en kunnen we samen vette muziek gaan maken. Lijkt dit jou wat, neem dan … meer »

Sasja Veer

Zangeres zoekt metalband!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 151x bekeken

Zangeres zoekt metalband!Hoi! Ik ben op zoek naar een band waar ik bij kan aansluiten of mee kan helpen op te starten. Ik ben 23 jaar en zing ongeveer 2 jaar. Belten is mijn sterkte en metal is mijn passie. Mijn invloeden zijn Halestorm, Within Temptation, Vuur, The Gathering en Lacuna Coil. Ik sta voor veel open. Je kunt me gerust een berichtje als je vragen hebt.

Muzikantenbank user Stephanie RoelandStephanie Roeland

Ontzettend veel zin om muziek te gaan maken ;)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 211x bekeken

hi! ik ben Sofie, 17 jaar, woon in de provincie Utrecht en vind het ontzettend leuk om te zingen. Ik zit nu 10 jaar op zangles waarin ik vooral bezig ben geweest met musical. Nu ben ik opzoek naar leeftijdsgenoten (ongeveer van 16 t/m 25), die graag met mij muziek willen gaan maken! Zelf hou ik erg van ballads en up tempo dus een beetje experimenteren zou leuk zijn :).

Muzikantenbank user SofieSofie

Ervaren zangeres zoekt gitarist of toetsenist

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 139x bekeken

In een band zingen is superleuk en doe ik al jaren, maar daarnaast zou ik erg graag in een kleine setting willen optreden op kleinschalige locaties. Interactie met het publiek vind ik ongelooflijk belangrijk. Samen een boeiend repertoire opbouwen in een goeie sfeer net zo. Ik heb veel verschillende genres gezongen en kan daar dus alle kanten mee op. Het zou fijn zijn wanneer je in of dichtbij Utrecht … meer »

Dolly Verheul

Creatieve gitarist zoekt (cover)band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 159x bekeken

Creatieve gitarist zoekt (cover)bandHallo! Ik zoek een band die een creatieve gitarist kan gebruiken! Mijn speelstijl ligt vooral bij de fingerpicking stijl van Mark Knopfler/Dire Straits. Daarnaast ben ik ook beïnvloed door de gypsyjazz en flamenco wat mij denk ik een aparte gitarist maakt. Ik kan daanaast ook zingen, maar gelieve dit aan een ander over te laten. Als je een gitarist zoekt om je zang te begeleiden dan mag je me … meer »

Muzikantenbank user Jered van LingJered van Ling

ROLAND TD-30 DRUMMER zoekt muzikanten en/of band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 137x bekeken

als ervaren e-drummer zoek ik mede-muzikanten en of een band. Ik beschik over de volgende instrumenten: ROLAND TD-30,ROLAND JD-XA, ROLAND FA-06 en/of NORD-LEAD 4, ROLAND SPD-SX,ROLAND NOVATION BASS-STATION II, ROLAND HS-5 ( ear to ear ) en HK-AUDIO versterking 800W. Ik heb geen eigen vervoer, woon in Hilversum en zoek mensen in de regio UTRECHT/AMERSFOORT/GOOIEN OMSTREKEN. Ik beschik over veel tijd … meer »

alex eeken