Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band omg Deventer

Drummer zoekt band in Deventer (Overijssel) | 484x bekeken

Drummer zoekt band omg DeventerHoi, lk zoek gelijkgestemden in de regio rond Deventer. Ik drum ca 35 jaar in bandjes. Ik ben op zoek naar een serieuze bestaande band of medemuzikanten die wat willen opzetten. Eigen werk, liefst engelstalig. Iets met alternative-indie-prog-wave met zware gitaren, maar ook stoner-psychedelische-industrial-blues of wellicht dance achtig dingen, ik heb een brede muzieksmaak. Ben niet van de grunt, … meer »

Muzikantenbank user Bas HagenBas Hagen

Ben op zoek naar een bestaande band in de regio Limburg

Drummer zoekt band in Roermond (Limburg) | 437x bekeken

ik ben Mike 50+ en heb al enkele jaren podiumervaring. Muziekgenre rock, bluesrock. Ik speelde rock-, pop- en bluescovers van onder meer de volgende artiesten: Neil Young, Billy Idol, Queen, Dire Straits, Rolling Stones, Pink Floyd, AC DC, Fleetwood Mac, Joe Bonamassa, David Bowie, Pink, Joe Cocker, Doobie-broers ... Ik ben een zelfstandig ondernemer. Momenteel speel ik in een rockband in Düsseldorf. … meer »

Mike Dombrovskis

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 491x bekeken

hoi Drummer zoekt band! Ik ben een drummer (44) woonachtig in Zwolle. Ik heb vanaf mijn 15e tot 35e in bandjes gespeeld (en regelmatig opgetreden) als gitarist. Sinds enkele jaren overgestapt op drummen en nu op zoek naar een leuke band om wekelijks (of om de week) mee te repeteren, tzt op te nemen en op te treden. Ik ben niet op zoek naar een band die 2 keer per maand een optreden heeft maar speel … meer »

BW79 van der Wal

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 695x bekeken

Drummer zoekt Dire Straits, CCR of R&B bandHoi, ik heb al meer dan 45 jaar (podium) ervaring, ben in bezit van eigen gear natuurlijk en ben (naast mijn huidige band) nog op zoek naar een band in Brabant ( liefst regio Tilburg, Breda, Eindhoven). passie en plezier maar ook kwaliteit op het podium spelen bij mij wel de hoofdrol. Naast Dire Straits heb ik ook feeling met classic rock en R&B.

Ludwig

Drummer 55+ zoekt rock/ blues/ cover band Bollenstreek/Leiden/Haarlem

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 881x bekeken

Drummer 55+ zoekt rock/ blues/ cover band Bollenstreek/Leiden/HaarlemHoi, Ik ben op zoek naar een band met eigen oefenruimte. Ik ben zelf begin 60 en hou van rock/blues en/of covermuziek. Speel al met heel veel plezier 2-wekelijks in een hardrock band, maar ik werk niet meer, dus heb meer dan genoeg tijd voor een 2e bandje. Geen superdrummer, maar paar klappen lukt wel. Plezier staat voorop. Moet wel een eigen oefenruimte zijn, want ik begin te oud te worden om … meer »

Muzikantenbank user Ronald DekRonald Dek