Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt rock/metal band

Drummer zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 326x bekeken

Drummer zoekt rock/metal bandEen paar jaar geleden kreeg ik de drummicrobe te pakken en wil ik blijven groeien. Ik zat in een hardrock/metal band maar die is ontbonden, dus zoek ik een nieuwe uitdaging. Stijl mag variëren van Bryan Adams tot Megadeth. Covers of eigen nummers, I don't care. Van een beetje stevige pop ben ik ook niet vies. Ik woon in het Gentse, heb goed uitgerust drumstel staan. Ik zoek vooral een … meer »

Hans Engels

Ervaren drummer zoekt aansluiting..

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 364x bekeken

Ervaren drummer zoekt aansluiting..Hallo allemaal! Ik ben een ervaren drummer uit Den Haag op zoek naar een nieuwe band om mee te spelen in de omgeving(eigen drumkit staat in Popradar) Met mogelijke reistijd moet er wel een drumkit aanwezig zijn in jullie oefenruimte.. Ik heb jarenlange ervaring in verschillende muziekstijlen/bands, waaronder prog/hard rock, pop, new wave, groove, funk e.a.. Ik ben op zoek naar een band die paar … meer »

Muzikantenbank user Olivier FaberOlivier Faber

Drummer zoekt Punk band te Zwolle

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 152x bekeken

Hoi ik ben Jens en ik zoek een band waar wij als band snel en hard spelen. Waar niks te gek is. Ook zing/Schreeuw ik graag en bedenk teksten. Het liefst in omgeving Zwolle. Hard, snel en onzuiver! Ik ben zelf 24 jaar, al vind ik leeftijd niet heel belangrijk zolang je maar lekker speelt!

Jens Brinkman

Drummer zoekt band of muzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 207x bekeken

Ik ben op zoek naar een band/muzikanten in Rotterdam e.o., die op 'n leuke manier serieus met muziek aan de slag willen gaan. Ik heb zelf veel ervaring, ook op het podium en studio. Qua stijl ben ik vrij breed en vind ik vrijwel alles leuk om te spelen. Waar ik niet naar op zoek ben is een coverband, of metal/reggae bands. Laat wat van je horen

Koen

Drummer zoekt band !

Drummer zoekt band in Middelburg (Zeeland) | 204x bekeken

Drummer zoekt band !Drummer zoekt band ! Strakke ervaren Drummer met een lange historie in Rock en Pop muziek ,zoekt band met gevorderde muzikanten, en met regelmatig optreden of het streven hier naar . Ik heb ruime ervaring in studiowerk en spelen met een clicktrack. Ik ben in het bezit van zowel Akoestisch als Elektronische drums. Het online inspelen en verzenden van drumpartijen voor songs is mogelijk en erg … meer »

Muzikantenbank user Jack SmitJack Smit

Boeren rock in Utrecht!

Bassist, Drummer en Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 230x bekeken

Ik wil al tijden een boeren rock band oprichten. Nu ik ben verhuisd naar Utrecht lijkt het me een goede kans om dit genre in andere delen van het land te laten horen. Zijn er mensen in Utrecht en omgeving die in de stijl van Bökkers, Jovonk, Heinoos etc. muziek willen maken? Ik speel gitaar, drums en ik zing, maar ik ben flexibel in mijn positie binnen de band. Ik ben dus opzoek naar een lead gitarist, … meer »

Ruud

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 231x bekeken

Hi, ik ben een 55 jarige drummer, die graag weer in een coverband wil gaan spelen. het liefst een band die verschillende stijlen pop speelt met in verhouding veel rock. Ik kom uit Brunssum. op YouTube heb ik een kanaal dat Victor Schols heet. Daar staan veel filmpjes waarop ik te zien en horen ben. Filmpjes van optredens met bands en thuis covers. De laatste zijn voor hier het meeste geschikt omdat … meer »

Victor Schols