Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bigband Djazzkefet zoekt versterking

Blazer en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 392x bekeken

Bigband Djazzkefet zoekt versterkingOm de bezetting van onze bigband te versterken zijn wij op zoek naar: - een tenor of bariton saxofonist - een toetsenist - een vierde trompet Bigband Djazzkefet is een 16 koppige formatie uit Wagenberg (nabij Breda) die sinds 2000 optreedt. Het is een band met een breed repertoire van jazz, swing tot popmuziek. Wij treden regelmatig op in de regio West Brabant. Voor meer informatie kunt u terecht … meer »

Sylvia

Seniorenorkest zoekt trompettist

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 265x bekeken

Seniorenorkest Oosterhout is een uit 19 personen bestaand blaasorkest dat voornamelijk optreedt in zorginstellingen in Oosterhout en omgeving. Het orkest is op zoek naar versterking in de trompetsectie. De repetities zijn op donderdagmiddag in Oosterhout. Speelt u trompet en vindt u het leuk om met ons mee te spelen reageer dan op deze advertentie of bel naar 013-5333821.

Adrie Loots

Trombonist gezocht

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 615x bekeken

The Original Victoria Band zoekt een goed lezende en improviserende trombonist. We repeteren wekelijks op zondagmorgen in Terheijden (Breda) en hebben een tiental optredens per jaar. Het orkest is het oudste nog spelende jazz-orkest ter wereld (1924) en heeft een archief van honderden prachtige arrangementen. Alleen ballroom-jazz uit de periode 1924-1932 wordt gespeeld. Niet gemakkelijk maar wel uitdagend! Bel … meer »

M.Felet