Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Voor het oprichten van een gezellige band op een redelijk niveau zoek ik de volgende muzikanten: Bassist-Gitarist-Toetsenist-Saxofonisten-Trompettisten-Zangeres. De blazers dienen goed arrangementen te kunnen lezen. Graag muzikanten vanaf 50 jaar! Ambitie prima, maar teveel optredens zoek ik niet meer. Maandelijks één keer is voor mij voldoende. Repetities vinden in of bij Oosterhout n.b. plaats … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Seniorenorkest zoekt trompettist

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 323x bekeken

Seniorenorkest Oosterhout is een uit 19 personen bestaand blaasorkest dat voornamelijk optreedt in zorginstellingen in Oosterhout en omgeving. Het orkest is op zoek naar versterking in de trompetsectie. De repetities zijn op donderdagmiddag in Oosterhout. Speelt u trompet en vindt u het leuk om met ons mee te spelen reageer dan op deze advertentie of bel naar 013-5333821.

Adrie Loots

Trombonist gezocht

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 671x bekeken

The Original Victoria Band zoekt een goed lezende en improviserende trombonist. We repeteren wekelijks op zondagmorgen in Terheijden (Breda) en hebben een tiental optredens per jaar. Het orkest is het oudste nog spelende jazz-orkest ter wereld (1924) en heeft een archief van honderden prachtige arrangementen. Alleen ballroom-jazz uit de periode 1924-1932 wordt gespeeld. Niet gemakkelijk maar wel uitdagend! Bel … meer »

M.Felet