Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Accordeonist / blazer / gitarist met swing gezocht

Accordeonist, Blazer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 133x bekeken

Voor onze Gypsy / jazz / klezmer / Chanson band zoeken wij iemand met swing en Schwung. Wekelijkse repetitie in omgeving Rotterdam, apparatuur aanwezig. Optreden is de doelstelling. Onze band bestaat reeds uit begeleidingsgitaar, bas en soloviool en sologitaar en zang. Voorkeur gaat uit naar accordeon, maar een goeie klarinettist (oid) is ook welkom. Omgeving Breda-Gorinchem-Etten-Leur-Tilburg of … meer »

Muzikantenbank user HermanHerman

Zoekt bassist (e)en zanger(es):

Bassist, Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 289x bekeken

Erv. drummer en gitarist 50+ zijn op zoek naar een bassist( e) en zanger(es) om de classic arrow rock muziek te herstarten. Muziek de jaren '60 en '70 classicrock w.o. covers van : D. Bowie / The Free / Bad company / Joe Jackson / G.Moore Santana / Easybeats etc.. We repeteren om de week ( dus 1 x per 2 weken) in Breda op vrijdagavond. Doel : plezier voorop / lekker bezig zijn / af en toe … meer »

Benni de Lima

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 696x bekeken

Voor het oprichten van een gezellige band op een redelijk niveau zoek ik de volgende muzikanten: Bassist-Gitarist-Toetsenist-Saxofonisten-Trompettisten-Zangeres. De blazers dienen goed arrangementen te kunnen lezen. Graag muzikanten vanaf 50 jaar! Ambitie prima, maar teveel optredens zoek ik niet meer. Maandelijks één keer is voor mij voldoende. Repetities vinden in of bij Oosterhout n.b. plaats … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Seniorenorkest zoekt extra muzikanten

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 429x bekeken

Seniorenorkest Oosterhout is een uit 16 personen bestaand blaasorkest dat voornamelijk optreedt in zorginstellingen in Oosterhout en omgeving. Het orkest is op zoek naar extra leden. De repetities zijn op donderdagmiddag in Oosterhout. Vindt u het leuk om met ons mee te spelen reageer dan op deze advertentie of bel naar 013-5333821.

Adrie Loots

Trombonist gezocht

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 733x bekeken

The Original Victoria Band zoekt een goed lezende en improviserende trombonist. We repeteren wekelijks op zondagmorgen in Terheijden (Breda) en hebben een tiental optredens per jaar. Het orkest is het oudste nog spelende jazz-orkest ter wereld (1924) en heeft een archief van honderden prachtige arrangementen. Alleen ballroom-jazz uit de periode 1924-1932 wordt gespeeld. Niet gemakkelijk maar wel uitdagend! Bel … meer »

M.Felet