Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blaoskapel Tonloozzzz Breda

Blazer en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 121x bekeken

Blaoskapel Toonloozzz. wij zijn opgericht in Sepember 2017door een aantal oud-muzikanten die met een aantal nieuwe krachten en nieuwe blaoskapel zijn begonnen. Inmiddels bestaat de kapel uit 17 leden maar we kunnen nog altijd aanvulling gebruiken voor de volgende instrumenten, trompet, Schuiftrombone, en slagwerk Wij repeteren iedere vrijdag avond bij Cafe den Henk in Prinsenbeek van 20:00-22:15 kom … meer »

Eric

Bigband Djazzkefet zoekt trombonisten en pianist(e)

Blazer en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Bigband Djazzkefet zoekt trombonisten en pianist(e)Bigband Djazzkefet uit Wagenberg is opgericht in 2000 en treedt regelmatig op in de regio West-Brabant. Ons repertoire bestaat uit jazz, swing en popmuziek met nummers als ‘for once in my life’, ‘new york new york’ en ‘don’t know why’. Om onze band te versterken zijn wij op zoek naar trombonisten, een bastrombonist(e) en een pianist(e). Bent u tussen de 20 en 70 jaar oud (jazeker, onze … meer »

Sylvia

Zoekt zanger:

Bassist en Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 382x bekeken

Erv. drummer en gitarist 50+ en bassist 40+ zijn op zoek naar een zanger(es) om de classic arrow rock muziek te herstarten. Muziek de jaren '60 en '70 classicrock w.o. covers van : D. Bowie / The Free / Bad company / Joe Jackson / G.Moore Santana / Easybeats etc.. We repeteren om de week ( dus 1 x per 2 weken) in Breda op vrijdagavond. Doel : plezier voorop / lekker bezig zijn / af en toe optredens … meer »

Benni de Lima

Trombonist gezocht

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 772x bekeken

The Original Victoria Band zoekt een goed lezende en improviserende trombonist. We repeteren wekelijks op zondagmorgen in Terheijden (Breda) en hebben een tiental optredens per jaar. Het orkest is het oudste nog spelende jazz-orkest ter wereld (1924) en heeft een archief van honderden prachtige arrangementen. Alleen ballroom-jazz uit de periode 1924-1932 wordt gespeeld. Niet gemakkelijk maar wel uitdagend! Bel … meer »

M.Felet