Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandje omgeving Arnhem

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 205x bekeken

Hii, Ik ben Roos en ik woon in Arnhem. Ik speel elektrische gitaar en ben op zoek naar een mensen die met mij een bandje willen beginnen in deze omgeving. Het liefst zou ik alt/indie rock muziek spelen, maar ik sta ook open voor andere genres. Ik heb geen podium ervaring maar het lijkt me leuk om in een groepje met anderen muzikaal bezig te zijn. Ik ben zelf bijna 20 dus zou graag willen spelen met … meer »

Roos

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing Vocalisten

Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 422x bekeken

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing VocalistenGROOT ONDERHOUD is een toffe band uit Arnhem die momenteel lekker aan de muzikale weg timmert. Luxor, de grote prijs van en Bregepop in Schartsterburg staan al op ons lijstje. Wij spelen uitsluitend eigen repertoire, Nederlandstalige ska-pop. Het eerste album is een feit en werken momenteel toe naar een tweede. Wij zoeken een fijne aanvulling met enthousiaste backing vocalist(en) (M/V) die het podium … meer »

Muzikantenbank user S.KleijneS.Kleijne

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 348x bekeken

Onze coverband zoekt een zanger. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag. De bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We zoeken een zanger die samen met de zangeres afwisselend lead en backing vocals kan zingen. Het is leuk als je ook een instrument speelt, maar dat is geen must. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 … meer »

Selma

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 310x bekeken

Saxofonist zoekt bandIk speel saxofoon (tenor,alt, sopraan) en ben bezig klarinet te leren spelen. Mondharmonica gaat me ook aardig af en ik ga binnenkort daarvoor nog een paar lessen nemen. Ik heb in bands gespeeld die rock/pop/blues en een beetje soul/funk deden. Voor andere muzieksoorten heb ik ook interesse, ook meer akoestisch. Ik speelde recent zelfs in een 30 jaren jazzorkestje. Ik woon in Doesburg. Drie kwartier … meer »

Muzikantenbank user Henk ScholtenHenk Scholten

Geluidsman/vrouw

Geluidstechnicus gezocht in Arnhem (Gelderland) | 223x bekeken

Wij zijn op zoek naar een geluidsman/vrouw, die zich hobbymatig met ons geluid wil bezig houden wanneer wij optredens hebben, waar geen geluid/backline aanwezig is. Wij bevinden ons op de grens van de provincie Utrecht/Gelderland.

Romano Michielsen

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rock

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 873x bekeken

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rockA newly formed Arnhem-based band is looking for a drummer and a bassist. Music style indie/americana/rock. At the moment the formation is a singer, guitar and keyboards. Ages: 29 - 54. We are looking to do primarily our own songs with a couple of covers just to get us started. For example: The Arcs "keep on dreaming" . Black Pistol Fire "Suffocation Blues" Black Keys "Wild Child". -Practice at Jacobiberg … meer »

BK

Bassist gezocht voor pop rock cover band

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 452x bekeken

Wij zijn een pop rock cover band uit Arnhem wij bestaan nu uit 3 leden een drummer, zangeres en gitarist wij zijn opzoek naar een bassist tussen de 14 en 16 jaar die bij onze band wilt spelen wij spelen nummers van de arctic Monkeys red, hot Chili peppers, Radiohead en nog meer heb je interesse stuur een bericht en dan laten wij nog meer info weten over de nummers die wij spelen en over de dagen en … meer »

Bas