Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saxofonist zoekt soulful bandje

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 190x bekeken

Hallo daar, ik ben op zoek naar een bandje met wat gezellige mensen om een muzikale itch te vervullen. Ik speel nu 12 jaar saxofoon. Ook heb ik recent een electrisch windinstrument erbij gehaald en speel ik een beetje basgitaar mocht dat nog van pas komen. Ik ben op zoek naar een soul/disco/jazz/blues sfeertje maar vooral naar wat gezelligheid :)

Maxime

FESTIVAL Rock band in oprichting zoekt muzikanten

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 376x bekeken

Hi, Ik ben Leyton (54), een gitarist, woonachtig Arnhem. Ik zoek aansluiting bij een leuke rockband of hoor graag van muzikanten uit de regio Arnhem die ook een rockband willen starten. De bedoeling is bij festivals te optreden. Hoofdzakelijk eigen nummers. Ik hou van een blackkeys achtige guitar sound, Artic Monkeys, Gaz Coombes, delta saints, Rival Sons om maar een paar op te noemen. Bij interesse … meer »

Muzikantenbank user Leyton RowleyLeyton Rowley

Experienced Drummer is looking for serious bands

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 560x bekeken

Experienced Drummer is looking for serious bandsMy name is Soroush, I am 36 years old living in Arnhem with my own gear and transport. I have been playing in bands such as Rock, Blues, Jazz, Country, Soul and funk for many years and have gained a lot of experience in playing live and studio recordings. I am looking for a band with the ambition to play gigs. Im open to style, however soul,funk,jazz,fusion, rock,bluse are my preference and Big YES … meer »

Muzikantenbank user Soroush Niroumand FardSoroush Niroumand Fard

Slagwerker gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 565x bekeken

Slagwerker gezochtHet Arnhems Fanfare Orkest is op zoek naar een slagwerker. Het AFO is het oudste orkest van Arnhem en een gezellige vereniging. We repeteren op donderdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur. Meer informatie vindt u op onze website: www.arnhemsfanfareorkest.nl

Muzikantenbank user Ina OostendorpIna Oostendorp

Fanfareorkest zoekt blazer

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 483x bekeken

Fanfareorkest zoekt blazerDe WAMV is een gezellige vereniging in Arnhem West met een fanfareorkest én wereldpercussiegroepen. Je hoort ons overal bij evenementen in de stad. We zoeken nog versterking op hoorn, bugel en bariton. Zin om mee te doen in ons fanfareorkest? We zien je graag op maandagavond in ons clubhuis.

Muzikantenbank user West Arnhemse Muziek VerenigingWest Arnhemse Muziek Vereniging

Orkest zoekt slagwerkers

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 416x bekeken

Orkest zoekt slagwerkersDe West Arnhemse Muziekvereniging, een gezellig fanfareorkest met ruim 30 leden zoekt een slagwerker voor de percussiepartijen en een melodisch slagwerker. Ook een paukenist is van harte welkom. We repeteren elke maandag van 19.30 tot 21.45 in ons clubhuis in Arnhem west. Optredens 6x per jaar. Zie www.wamv.nl voor meer informatie.

Muzikantenbank user West Arnhemse Muziek VerenigingWest Arnhemse Muziek Vereniging

Ervaren bassist zoekt band met eigen werk

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 1203x bekeken

Ervaren bassist zoekt band met eigen werkMijn naam is Thijs, ik ben 31 jaar en ik woon in Arnhem. Sinds 2011 speel ik in bands en heb ik veel ervaring opgedaan in live shows, studio opnames en radioshows. Mijn muziekstijlen zijn: Rock, Blues, Jazz, Country, Rock 'n Roll, Soul en Rythm-and-Blues Ik zoek een band met de ambitie om veel te spelen, op te nemen, en ervoor te gaan. Heb je vragen dan hoor ik ze graag!

Thijs