Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 111x bekeken

Mijn naam is Eric en ik woon in Heerlen. Ik zoek in de omgeving Zuid-Limburg een band om in te drummen. Mogen covers en/of eigen nummers zijn. Ik heb ruime ervaring met het spelen in bands en met optreden. Ben in het bezit van een drumstel en eigen vervoer. Ik zoek geen metal/jazz/blues band. Zijn jullie op zoek naar een gemotiveerde en goede band drummer, dan hoor ik dat graag!

Eric Langen

Allround coverband Marigold zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 133x bekeken

Coverband Marigold is op zoek naar een frontman. Lijkt het je wat om met onze frontvouw te rocken? Neem dan contact op. We repeteren elke vrijdagavond in Heerlen. Ons genre is pop/rock & dans. Wij zijn: zangeres, toetseniste, drummer, basgitarist en 2 maal gitarist. Voor meer info zie onze website of facebook. Deze oproep is eerder geplaatst, indien interesse aub bericht naar mij persoonlijk.

Muzikantenbank user Graat BouwensGraat Bouwens

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 128x bekeken

Coverband Marigold is op zoek naar een frontman. Lijkt het je wat om met onze frontvouw te rocken? Neem dan contact op. We repeteren elke vrijdagavond in Heerlen. Ons genre is pop/rock & dans. Wij zijn: zangeres, toetseniste, drummer, basgitarist en 2 maal gitarist. Voor meer info zie onze website of facebook.

Muzikantenbank user Marigold BandMarigold Band

Coverband Sweet Chili zoekt toetsenist(e) en drummer.

Drummer en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 284x bekeken

Coverband Sweet Chili is op zoek naar een drummer en toetsenist(e). Huidige bezetting is gitarist, 2 zangeressen en bassist. Wij hebben als repetitieruimte het Campus in Kerkrade elke donderdag avond van 20.00 - 22.00 uur. Repertoire ; blues ,disco,rock,soul,duits en ned.talig. Check de site........ Wij zijn 40 en 50 plussers en zoeken ook een beetje in die richting van de leeftijdsklasse ( 30 … meer »

Muzikantenbank user Barry CowanBarry Cowan

Zangers en zangeressen gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 209x bekeken

Beste, Wij schrijven liedjes in Nederlands-, Duits-, en Limburgstalig genre. Hier zoeken we Zangers en Zangeressen voor om dit op stage te laten performen. Heb je geen ervaring dan kun je toch reageren door een link te sturen naar boekingen@******.nl waarin we je horen en kunnen zien. Mocht je reeds ervaring hebben dan is dat een pré. Mocht je geïnteresseerd zijn dan horen we graag van je. Het … meer »

Stanislaw Kirner

Gitarist, bassist, zang zoekt band

Overig zoekt band in Roermond (Limburg) | 197x bekeken

Ik ben Cedric, 25 jaar en speel voornamelijk gitaar maar kan ook wat op de bas en een paar zanglessen die ik heb gevolgd hebben ook hun vruchten afgeworpen. Zelf kom ik uit Echt en heb eigen vervoer. Genres waar ik me graag voor leen: punk, rock en metal. Ik heb eerder al pogingen gedaan om bands op te zetten en als akoestisch duo ook wel eens vaker optredens gehad. Ik ben nu vooral op zoek naar … meer »

Muzikantenbank user Cedric LoyCedric Loy

Trombonist gezocht voor spetterend orkestavontuur.

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg) | 161x bekeken

Hey muzikale maestro's! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde trombonist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer,een krachtige tuba en een trombonist. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van een lead trombonist! Ons repertoire is een feestelijke trip door de tijd, … meer »

Mark Strolenberg

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 335x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richtenHallo, ik ben een zangeres uit Geleen. Ik wil graag een jazz band oprichten, dit is al een tijdje mijn wens. Ik hou veel van Diana Krall, Sarah Vaughan en Shirley Horn bijvoorbeeld. Het lijkt me leuk om de jazz standards te zingen, en ben aan het denken aan toetsenist, een drummer, bassist, evt. saxofoon Hier kun je een liedje van Katie Melua die ik gezongen heb: Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=CDZVY1EWvz8

Muzikantenbank user Jean SmeethJean Smeeth