Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

FESTIVAL Rock band in oprichting zoekt muzikanten

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 381x bekeken

Hi, Ik ben Leyton (54), een gitarist, woonachtig Arnhem. Ik zoek aansluiting bij een leuke rockband of hoor graag van muzikanten uit de regio Arnhem die ook een rockband willen starten. De bedoeling is bij festivals te optreden. Hoofdzakelijk eigen nummers. Ik hou van een blackkeys achtige guitar sound, Artic Monkeys, Gaz Coombes, delta saints, Rival Sons om maar een paar op te noemen. Bij interesse … meer »

Muzikantenbank user Leyton RowleyLeyton Rowley

Slagwerker gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 584x bekeken

Slagwerker gezochtHet Arnhems Fanfare Orkest is op zoek naar een slagwerker. Het AFO is het oudste orkest van Arnhem en een gezellige vereniging. We repeteren op donderdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur. Meer informatie vindt u op onze website: www.arnhemsfanfareorkest.nl

Muzikantenbank user Ina OostendorpIna Oostendorp

Fanfareorkest zoekt blazer

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 486x bekeken

Fanfareorkest zoekt blazerDe WAMV is een gezellige vereniging in Arnhem West met een fanfareorkest én wereldpercussiegroepen. Je hoort ons overal bij evenementen in de stad. We zoeken nog versterking op hoorn, bugel en bariton. Zin om mee te doen in ons fanfareorkest? We zien je graag op maandagavond in ons clubhuis.

Muzikantenbank user West Arnhemse Muziek VerenigingWest Arnhemse Muziek Vereniging

Orkest zoekt slagwerkers

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 419x bekeken

Orkest zoekt slagwerkersDe West Arnhemse Muziekvereniging, een gezellig fanfareorkest met ruim 30 leden zoekt een slagwerker voor de percussiepartijen en een melodisch slagwerker. Ook een paukenist is van harte welkom. We repeteren elke maandag van 19.30 tot 21.45 in ons clubhuis in Arnhem west. Optredens 6x per jaar. Zie www.wamv.nl voor meer informatie.

Muzikantenbank user West Arnhemse Muziek VerenigingWest Arnhemse Muziek Vereniging