Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Bassist zoekt leuke rock band Brabant/Utrecht

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 183x bekeken

Ik zoek weer een leuke band om bij aan te sluiten. Het mag een eigen werk band zijn maar ook het betere coverwerk. Ik heb aardig wat ervaring met optreden en studio werk. In bezit van eigen vervoer en gear. Leeftijd vanaf 40 jaar https://youtu.be/4iJx1rsleTw?si=abagOf2xdHturTOi Als je meer werk wilt horen graag een pb Groet Gerard

Muzikantenbank user Gerard van HooftGerard van Hooft

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 266x bekeken

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.Hoi hoi, Heb je zin in rock / metal, neem dan contact op met ons. We spelen op Donderdagavond in het podium te Hoogeveen. Van 19.00 tot max 22.30. Compleet ingericht met apparatuur. Momenteel spelen we covers van, diverse bands van MUSE tot METALLICA. Met in de toekomst eigen werk. Drummer, gitarist en zangeres zijn de huidige muzikanten. Kom eens kennis maken om lekker te spelen. Met muzikale … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny

Motown Tributeband zoekt toetsenman/vrouw

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 355x bekeken

Motown Tributeband zoekt toetsenman/vrouwMotown tributeband is op zoek naar een allround toetsenman/vrouw, ervaren maar geen prof. En bij voorkeur een toetsenist(e) die ook enthousiast kan worden van string- en/of blazerspartijen. Wij spelen Motown classics - o.a. Supremes, Diana Ross, Marvin Gaye, Stevie Wonder, Marlena Shaw, Temptations, The Jacksons 5, Martha Reeves en nog veel meer - maar ook met uitstapjes naar (niet Motown) jaren 60/70 … meer »

Muzikantenbank user Bert BohlmeijerBert Bohlmeijer

STOÏC•SOULS zoekt grunge/rock bassist

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 313x bekeken

Ben jij de bassist die ons geluid compleet maakt? Wij, STOÏC•SOULS zijn op zoek naar een getalenteerde bevlogen bassist om onze muzikale reis naar nieuwe hoogten te tillen. Ben jij gepassioneerd door diepe, rauwe klanken en gedreven om een krachtige muzikale impact te maken? Wij zijn een groep gedreven muzikanten die op zoek zijn naar een solide basis voor onze gruizige sound. Als jij wilt bijdragen … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Muzikanten gezocht voor band

Overig zoekt band in Groningen (Groningen) | 322x bekeken

Muzikanten gezocht voor bandIk ben Corijn, een achttienjarige muzikant die druk is met het schrijven en maken van eigen muziek. Naast eigen muziek speel ik graag covers van Shakey Graves, Lone Bellow, The Frames, Josh Ritter, Bob Dylan, e.a. Midden februari ga ik de studio in om een eerste EP zelf in te spelen, maar wil heel graag ook live optreden met een vaste band/muzikanten. Ik zoek: Een drummer Bassist Strijker … meer »

Muzikantenbank user Corijn KopetCorijn Kopet

Skaband Yotta zoekt trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 231x bekeken

Skaband Yotta zoekt trompettistYotta is een achtkoppige skaband uit Nijmegen en omstreken. We spelen lekkere muziek in energieke optredens. 20 eigen nummers en af en toe wat covers. We zoeken een tromettist(e) met een warm hart voor muziek met een offbeat. Je vormt met onze trombonist en saxofonist de blazerssectie. Alle partituren zijn beschikbaar. Een indruk van wat we doen krijg je op onze website. Heb je interesse in een kennismaking … meer »

Oscar Kunst

Blazers gezocht

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 321x bekeken

Blazers gezochtDansorkest De Stalen Band zoekt een tenorsaxofonist en een trombonist om de blazerssectie weer compleet te maken. Het orkest speelt muziek van Glenn Miller, Duke Ellington, George Gershwin, Count Basie en het fameuze Nederlandse orkest The Ramblers. Maar ook swingende arrangementen van jongere muziek staan op het repertorie, zoals nummers van Caro Emerald en Robbie Williams. Je leest er alles over … meer »

Tanja van Bergen