Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bastrombonist die van bigband swing houdt

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 133x bekeken

Bastrombonist die van bigband swing houdtDe All Times Bigband uit Harderwijk zoekt aanvulling van de trombone sectie met een bastrombonist c.q. 4e trombone. We zijn een Swing-Jazz bigband die op goed niveau speelt in theatershows, op festivals en feesten. De repetities vinden wekelijks op woensdagavond plaats in Harderwijk. De band staat onder leiding van de ervaren dirigent Pieter van den Dolder. Ben je een bastrombonist die een stevig … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 307x bekeken

Saxofonist zoekt bandIk speel saxofoon (tenor,alt, sopraan) en ben bezig klarinet te leren spelen. Mondharmonica gaat me ook aardig af en ik ga binnenkort daarvoor nog een paar lessen nemen. Ik heb in bands gespeeld die rock/pop/blues en een beetje soul/funk deden. Voor andere muzieksoorten heb ik ook interesse, ook meer akoestisch. Ik speelde recent zelfs in een 30 jaren jazzorkestje. Ik woon in Doesburg. Drie kwartier … meer »

Muzikantenbank user Henk ScholtenHenk Scholten

Saxofonist of saxofoniste gezocht voor Allround Coverband Limburg/Brabant

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 361x bekeken

Saxofonist of saxofoniste gezocht voor Allround Coverband Limburg/BrabantSpeel je sax en ben jij die vrolijke teamplayer welke graag onderdeel uitmaakt van onze knallende allround coverband met blazers-sectie? Dan zijn wij opzoek naar jou! Turnback & The Blazing Babes bestaat als band reeds 20 jaar. Sinds de omslag naar allround coverband is het repertoire zeer divers te noemen is. Top 40, Soul, Feest, Rock, Disco, Funk, Pop, Classics en die ultieme Guilty Pleasures, … meer »

Muzikantenbank user Pieter BiemansPieter Biemans

Muzikanten in Zoetermeer gezocht

Blazer en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 328x bekeken

Ben jij op zoek naar een muzikale uitdaging en veel concerten in een gezellige groep muzikanten? Het orkest speelt moderne amusementsmuziek en gelegenheidsmuzieken en heeft een fanfare bezetting. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijk aan een divers repertoire te repeteren en regelmatig op te treden bij grote evenementen en eigen concerten. We hebben een goede … meer »

Arjen van Putten

Songwriter zoekt samenwerking

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 527x bekeken

Songwriter zoekt samenwerkingMuziek maken is mijn passie en ik componeer vooral graag muziek. Ik heb alles in huis om mooie opnames te maken, maar op dit moment sta ik er alleen voor. Graag wil ik in contact komen met zangers, zangeressen, gitaristen, maar ook fluitisten, saxofoon etc. zijn van harte welkom. De stijl van muziek vind ik wat lastig te omschrijven. Er zitten invloeden in van Ambient, Jazz en Prog (Symphonic Rock). … meer »

Jurjen Hemmen

Muzikanten voor jazz-funk band gezocht

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 478x bekeken

Drummer en bassist zoeken andere muzikanten om een jazz-funk band in de breedste zin van het genre te beginnen. Eigen inbreng is dus welkom. Het is de bedoeling om een combinatie van eigen werk en covers te spelen, met een stimulerende mix van arrangementen en improvisatie. Denk: syncoperende grooves, verassende breaks, jazz-harmonieën, en spetterende solo’s. Dat alles met een lekkere pocket gespeeld. … meer »

Lieven Martens

BigBand Rhythm Harmonies zoekt muzikanten (Westland / Rijnmond)

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 376x bekeken

BigBand Rhythm Harmonies zoekt muzikanten (Westland / Rijnmond)Kun je met bladmuziek overweg en speel je gitaar, toetsen of ben je trombonist? We repeteren op donderdagavond in Hoek van Holland, 1 maal per 2 weken en treden 5-10 keer op per jaar. Onze gezellige Bigband "Rhythm Harmonies" heeft dus nog plaats voor gezellige muzikanten. We maken regelmatig een keuze uit onze uitgebreide lijst bigband arrangementen, inclusief wat nummers met onze zangeres, om die … meer »

Ton

Saxofonist zoekt soulful bandje

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 190x bekeken

Hallo daar, ik ben op zoek naar een bandje met wat gezellige mensen om een muzikale itch te vervullen. Ik speel nu 12 jaar saxofoon. Ook heb ik recent een electrisch windinstrument erbij gehaald en speel ik een beetje basgitaar mocht dat nog van pas komen. Ik ben op zoek naar een soul/disco/jazz/blues sfeertje maar vooral naar wat gezelligheid :)

Maxime

Feestband 2MF zoekt inval Saxofonist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 252x bekeken

Feestband 2MF is op zoek naar een inval saxofonist voor 2 toffe feesten in juni(14 en 15). En als de samenwerking in de toekomst bevalt, dan vaker. Mocht je daarnaast kunnen zingen(backing), dan is dat helemaal mooi, maar geen vereiste. voor meer info over 2mf: https://www.2mf.nl Ben je geïnteresseerd?, of ken je iemand die geïnteresseerd is? dan horen we het graag! groeten, Remco Website: … meer »

Remco van Denderen