Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt technische, ervaren drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1046x bekeken

Band zoekt technische, ervaren drummerVanwege het feit dat onze drummer na vele jaren gaat stoppen, zijn we op zoek naar een waardige vervanger. Wij spelen uitsluitend eigen werk geïnspireerd op de progressieve muziek uit de jaren 70, zijn op één lid na pensionado’s maar zeer jong van geest en we werken projectmatig van CD naar CD. Zojuist is onze vijfde uitgekomen. We zijn op zoek naar een gedreven drummer met eigen ideëen die ons … meer »

Paul

Drummer 50+ zoekt band voor rock, blues etc.

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 729x bekeken

Drummer 50+ zoekt band voor rock, blues etc.Oudere drummer (50+) is op zoek naar een band. Gewoon voor plezier, of eventueel wat optredens. Geen technisch wonder, maar kan wel een paar klappen uitdelen. Liefst rock, pop, blues 60 70 80 90. Na een lange werkcarrière is er nou weer tijd voor plezier. Eigen oefenruimte is een must waar ik een kit neer kan zetten en laten staan. Omgeving Bollenstreek, Haarlem, Leiden.

Muzikantenbank user Ronald DekRonald Dek

Percussionist

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 596x bekeken

Beste muziekvrienden, Speel al een tijdje cajon, klein beetje conga en bongo en les gehad. Het lijkt me zo leuk om samen met anderen muziek te maken en/of een bandje te formeren. Voorkeur gaat uit naar akoestisch, maar anders mag ook. Ik heb de nodige apparatuur om mijn cajon te versterken. Genre: blues, rock, pop.

Muzikantenbank user John PijpkerJohn Pijpker

Pink Floyd liefhebber zoekt muzikanten!!!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1473x bekeken

38 jarige Rotterdamse toetsenist, Zoekt mede muzikanten die een voorliefde hebben van Pink Floyd. Heb zelf al enig ervaring met het spelen van nummers van Pink Floyd albums OA: Darkside of the moon, Wish You Were Here, The Wall, Meddle , Division Bell. Ben in bezit van een 88 toetsen Yamaha synthesizer met het aantal nodige bekende samples. Ben jij een slag/solo-gitarist(e), Bassist(e) … meer »

Muzikantenbank user Glenn CoomansGlenn Coomans

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/Leiden

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1055x bekeken

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/LeidenHoi, ik ben Rinus (inmiddels 63 jaar, maar voel me een stuk jonger). Ben een gevoelsspeler en grotendeels autodidact.Ik heb ruim 30 jaar gespeeld in een Haarlemse rock/pop band met uitsluitend eigen werk en de laatste 12 jaar heb ik gedrumd in een coverband uit Noordwijk met muziek vanaf de jaren 60 tot nu. Ben momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een cover- of tribute- band. … meer »

Muzikantenbank user Rinus SiemerRinus Siemer

Black/Thrash/Death metal band zoekt een drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1015x bekeken

Black/Thrash/Death metal band zoekt een drummerBlack/Thrash/Death metal band zoekt een drummer. Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We … meer »

Martijn van Dordrecht