Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bottleneck/Lapsteel gitarist

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 526x bekeken

Bottleneck/Lapsteel gitaristMoreCityProject wil de groep uitbreiden met een Bottle/Lap steel gitarist. We hebben een nieuw “theater” programma met als thema “Met Americana de country in” welke wij nu aan het uitrollen zijn over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Monkees, JJ Cale, The Byrds, Elvis Presley, Johnny Cash e.a., maar ook van hedendaagse country rockers zoals Chris … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Slaggitarist/zanger zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 475x bekeken

Slaggitarist/zanger zoekt bandPensionado met ervaring in bands en optredens. Rock/country/blues/soul: songs vanaf sixties-heden. Gezellig repeteren wel met als doel regelmatig optreden zodra het kan. Liefst gedeeltelijk leadzang, verder 2e stem/background. Woonachtig in de provincie Utrecht, auto beschikbaar. Mvg Rob

Rob

Wij zijn op zoek naar een sologitarist - regio Harderwijk

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 1240x bekeken

Hi, Wij zijn de Carolina Reapers, een rock coverband uit de regio Harderwijk. Carolina Reapers bestaat uit ervaren muzikanten (30-50 jaar) die in verschillende bands hebben gespeeld. Een aantal maanden geleden zijn wij gestart en hadden een sologitarist gevonden in de vorm van Carlos, helaas zijn wij nu Carloos en zoeken we opnieuw naar die ene solo gitarist om lekker te knallen en lol te hebben! Wij … meer »

Muzikantenbank user Ronald KingmaRonald Kingma

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-band

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 571x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor Jesus Lizard cover-bandIk ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar een drummer, bassist en vocalist voor een Jesus Lizard cover-band. Repeteren hoeft wat mij betreft niet wekelijks, maar de set moet er natuurlijk wel loeistrak in zitten alvorens we optreden... Voorkeur voor repeteren: Viadukt in Groningen, maar ik ben ook best bereid om ergens in Drenthe of Friesland te oefenen. Mail: mirrormundo-at-yahoo-punt-com

Muzikantenbank user TuukTuuk

Gitarist zoekt muzikanten voor AC/DC cover-band (Bon Scott-periode)

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 546x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor AC/DC cover-band (Bon Scott-periode)Ik ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar muzikanten voor een AC/DC cover-band. Ik ken alleen nummers uit de peroide 1976-1979 omdat ik allergisch ben voor de stem van Brian Johnson, maar wil best nummers van na Bon Scott coveren. Idee is om een repertoire in de vingers te krijgen en dan zo eens in de zoveel tijd ergens uit ons dak te gaan op een Boerenrockfestival of in een kroeg o.i.d. Repeteren hoeft … meer »

Muzikantenbank user TuukTuuk

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 893x bekeken

Gitarist zoekt bandIk ben gitarist, op zoek naar een drummer, bassist, en t.z.t. vocalist en gitarist voor een rock-band. Van Stooges en MC5 tot AC/DC en ZZ-top. Covers en/of eigen werk maakt mij niet uit, als er maar gemusiceerd wordt. Waar ik zoal aan denk: shorturl.at/hmnwF Ik oefen met andere bandjes in het Viadukt (Groningen), waar ik 2 versterkers, een drumstel en 8-track recorder heb staan. Dus mijn voorkeur … meer »

Muzikantenbank user TuukTuuk

Slaggitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 526x bekeken

Slaggitarist (evt. eenvoudige solo's) zoekt aansluiting bij een Country band. Ik speel ook viool, dus kan van instrument wisselen. Op de viool ben ik zeker geen virtuoos, maar als begeleiding voor de countrylicks en solo's zeker een aanvulling. Verder eventueel aanvulling van lage zangpartij. Als ik een aanvulling kan zijn, mail of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Ervaren gitarist met zangstem zoek aansluiting bij allround coverband, disco of 80's band.

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1215x bekeken

Ervaren gitarist met zangstem zoek aansluiting bij allround coverband, disco of 80's band.Hallo, Even voorstellen. Ik ben een ervaren gitarist (50 +) met 40 jaar ervaring in het semi-prof coverband segment en zou me graag willen aansluiten bij een disco, 80's of allround coverband en met lichte voorkeur op de disco, soul dance classics maar een allround repertoire is ook prima. Ik wil vooral lekker muziek maken en optreden maar ben hier in flexibel dus af en toe mag ook meer of minder … meer »

Muzikantenbank user KCKC