Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock gitarist gezocht (lead/solo)

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 541x bekeken

Rock gitarist gezocht (lead/solo)Ben jij die soulvolle, rockgitarist (solo/lead) die ons komt versterken? Wij, van de band Soundience (regio Arnhem), zijn op zoek naar een ervaren gitarist. We treden eens per 4/6 weken op en repeteren eens per 2/3 weken. We spelen overwegend eigen werk en vinden het leuk als je mee wilt/kunt schrijven aan nieuwe nummers. Stuur gerust een pb als je interesse hebt. Delen mag 😃 Live festival: https://youtu.be/k9NyP-KqdkQ?si=bR8dY1EBGKeyMPrt Promo: https://youtu.be/5E5bGvn3ccM?si=Q2io-KfGhqRIWqzH

Muzikantenbank user LarsLars

Gitarist zoekt metalband / jambuddy

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 296x bekeken

Gitarist zoekt metalband / jambuddyGoedendag, ik ben Axel (21 M) en zoek "muzikanten" om een band mee te beginnen in regio Eindhoven, voor nu een gitarist, drummer en/of of bassist. Zelf speel ik nu 2.5 jaar elektrische gitaar en heb 't gevoel het tijd is om naar de volgende stap te gaan: met anderen spelen. Ikzelf luister en speel vooral hard rock en metal, voornamelijk uit de 70s en 80s. Om een beeld te geven, denk aan bands als Motörhead … meer »

Muzikantenbank user AxelAxel

Popkoor Different zoekt Gitarist en Toetsenist

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 475x bekeken

Popkoor Different zoekt Gitarist en ToetsenistHet gezelligste Popkoor uit Langedijk, zoekt Gitarist, Toetsenist om onze begeleidingsband uit te breiden 🎶 Thans bestaat de band uit 3 mannen,Drummer, Bassist, Gitarist maar meerdere muziekinstrumenten zijn zeer welkom. Wij gaat een uitdaging niet uit de weg? En komt onze sfeer proeven 🎸🥁🎤🎺 https://www.facebook.com/popkoordifferent Info bij Ina 0617301596

Ina

Gitarist met zangstem zoekt gitarist met zangstem.

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 218x bekeken

Gitarist met zangstem 60+ niveau gevorderd, kop van Noord Holland, zoekt gitarist met zang stem. doel; semi-akoestisch spelen op een aanvaardbaar geluidsniveau. en de uitdaging aangaan tot het spelen van bv. Supertramp-give a little bit, Oasis-don'look back in anger, Eagles-Tequila sunrise en andere popklassiekers. bv. nummers uit de 60jaren tot nu. Eventueel later een bredere bezetting met bas … meer »

wil kooijman

Depeche Mode Tribute zoekt gitarist / backing vocals

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 320x bekeken

Heb jij een klik met Depeche Mode? We hebben op dit moment al waanzinnige bezetting en zijn alleen nog op zoek naar een gitarist welke ook Martin Gore backing vocals kan zingen! De huidige bezetting bestaat uit dijk van een zanger, retestrakke drummert en toetsen-tovenaar met state of the art Synth arsenaal. Dit alles ondersteund door high-tec in-ear systeem. We streven ernaar om de nummers met … meer »

Violator

Gitarist uit Zuid Holland op zoek naar toffe coverband :-)

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 394x bekeken

Hi, Ik ben een allround gitarist uit regio Rotterdam mid 40. Zowel slag als solo. In verleden in verschillende bands gespeeld. Doorgaans coverbands met focus op pop en rock. Van Herman Brood en Triggerfinger tot en met Queen en Coldplay. Ben in bezit van goed spullen en verschillende setups. Zowel buizenversterkers als een Kemper om direct de PA in te gaan. Ik ga graag serieus met muziek aan de … meer »

Muzikantenbank user JBJB

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 782x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze facebookpagina! … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten