Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist (m22) zoekt bandje!

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 159x bekeken

Mijn naam is Wouter en ik speel graag basgitaar. Ik zoek in omgeving Groningen wat mede hobby muzikanten rond de 20. Zelf ben 22. Lijkt me leuk om samen met een gitarist, toetsenist en drummer wat muziek proberen te maken. Ik ben het beginnerstadium zeker wel voorbij maar nog niet echt ervaren in samenspelen. Als iemand een keer wil jammen, laat maar weten!

Wouter

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 258x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag. Het doel is om een kleine bezetting een een trio/duo te vormen. Wat voor soort musici denk ik vnl. aan een pianist/gitarist en/of drummer met als doel een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare nummers in de Realbooks.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Bassist zoekt indie (achtig) bandje rond Utrecht

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 205x bekeken

Hi, Ik ben een (beginnend) bassist met ervaring op drums en gitaar :) na veel jaar voor mezelf spelen lijkt het me leuk om met anderen te spelen, ben vaak beschikbaar en het lijkt me leuk iets serieus proberen op te zetten samen met anderen! Stuur me gerust een berichtje en dan kijken we of we matchen! groetjs

Muzikantenbank user KasperKasper

Boeren rock in Utrecht!

Bassist, Drummer en Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 230x bekeken

Ik wil al tijden een boeren rock band oprichten. Nu ik ben verhuisd naar Utrecht lijkt het me een goede kans om dit genre in andere delen van het land te laten horen. Zijn er mensen in Utrecht en omgeving die in de stijl van Bökkers, Jovonk, Heinoos etc. muziek willen maken? Ik speel gitaar, drums en ik zing, maar ik ben flexibel in mijn positie binnen de band. Ik ben dus opzoek naar een lead gitarist, … meer »

Ruud

Bassist zoekt leuke rock band Brabant/Utrecht

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 155x bekeken

Ik zoek weer een leuke band om bij aan te sluiten. Het mag een eigen werk band zijn maar ook het betere coverwerk. Ik heb aardig wat ervaring met optreden en studio werk. In bezit van eigen vervoer en gear. Leeftijd vanaf 40 jaar https://youtu.be/4iJx1rsleTw?si=abagOf2xdHturTOi Als je meer werk wilt horen graag een pb Groet Gerard

Muzikantenbank user Gerard van HooftGerard van Hooft