Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist of toetsenist gezocht (acoustisch)

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 980x bekeken

Gitarist of toetsenist gezocht (acoustisch)Wij True Colors, drie zangeressen met jaren lang ervaring zijn op zoek naar akoestisch begeleiding gitaar of toetsen. De stemmen van Nannette Bel, Cinzia Caffio en Barbara Pellencau zingen close harmony. Sommige nummers gedrieën en afwisselend solo, waarbij de soliste wel vocaal ondersteund wordt door de andere twee zangeressen.  Het resultaat is warm, harmonieus en melodieus. True Colors geeft … meer »

Muzikantenbank user True ColorsTrue Colors

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken in Tilburg

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 1444x bekeken

Zanger / Producer zoekt mensen om samen muziek te maken. Mijn smaak nogal breed is, denk aan letterlijk van klassiek (opera) via musical en pop tot aan de wat hardere rock. Daarbij zit ik ook niet vast aan een taal maar wel een voorkeur voor Engels of Nederlands. Naast dat ik zing produceer ik en speel ik redelijk toetsen. Mijn doel is om eigen nummers op te nemen en uit te voeren. Ik weet het, … meer »

Muzikantenbank user Frank de LeeuwFrank de Leeuw

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 1743x bekeken

Ik ben op zoek naar een band omgeving zwijndrecht.dordrecht. Mijn muzieksmaak is heel breed en ik hoop met mijn enthousiasme positiviteit met een leuke groep iets moois neer te zetten. Zijn er misschien muzikanten die in deze regio ook muziek willen maken en op zoek zijn? Simone

Muzikantenbank user Simone SlingerSimone Slinger

Muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 1558x bekeken

Ik ben een Leadzanger / Toetsenist met ruime ervaring , en zoek muzikanten ( bassist en solo-gitarist en drummer) om een nieuwe band te starten, of een bestaande band met muzikanten, mag ook. Mijn repertoire zou zijn: pop / rock, Dan ook engels, duits, nederlands en limburgstalige muziek. Stimmung en feestmuziek zou daar misschien ook bij kunnen horen, maar dat zien we dan wel. Ik kom uit … meer »

Jos Simons