Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ben jij de band waar ik terecht kan?

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 264x bekeken

Hallo, Ik ben Roos en ik ben 16 jaar. Ik woon bij Valkenburg en ik ben al een tijdje op zoek naar een leuk alternatief bandje waar ik mijn zangkunsten kan uitoefenen. Ik zou het leuk vinden om punk/indie/pop muziek te zingen. Maar eigenlijk valt mij veel wel in de smaak. Laat me wat weten bij interesse. Groetjes!

Roos

Zangeres (25) zoekt nieuwe muzikale uitdaging (Utrecht/Amsterdam)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 465x bekeken

Zangeres (25) zoekt nieuwe muzikale uitdaging (Utrecht/Amsterdam)Hallo! Ik ben Laurien, ik ben 25 jaar en ik woon in Utrecht. Ik zing al mijn hele leven en heb ervaring met optreden op bruiloften (solo) en op feestjes (coverband). Ik heb gestudeerd aan de HKU en heb al eigen nummers uitgebracht. Ik speel ook een beetje piano en gitaar. Ik plaats deze advertentie omdat ik opzoek ben naar verschillende dingen. 1. Ik wil het optreden op bruiloften weer oppakken. … meer »

JZ

JAN 'de band' zoekt muzikanten!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 429x bekeken

JAN 'de band' zoekt muzikanten!!Hi muzikanten! Voor het live spelen van mijn singer-songwriter muziek die valt onder de Nederlandstalige alt-pop, ben ik op zoek naar een toetsenist en percussionist. Samen met nog een bassiste wil ik mijn nummers in een band setting live kunnen spelen. Een aantal van mijn nummers zijn via deze link te luisteren op Spotify: https://open.spotify.com/artist/3gXff5O1fdAcJ8pemqb3fx?si=MZloWFlMQ0GpjiQTE2AApg Mocht … meer »

Janneke Gordebeke

Meerstemmig zingen

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 172x bekeken

George Michael fan zoekt zoekt zangeres(sen) en/of zangers om samen eens te zingen of wij bijvoorbeeld met onze stemmen prachtige nummers ten gehore kunnen brengen. Er zijn zoveel mooie nummers om met meerdere stemmen te kunnen doen. Wie durft en heeft zin om eens bij elkaar te komen? Zie graag jullie reacties tegemoet.

Har

Zangeres zoekt (op te richten)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 433x bekeken

Muziekliefhebbers, Mijn naam is Susan Smets en ik zing al heel mijn leven. Ik heb jarenlang in een koor gezongen en heb een paar keer optredens gedaan met een pianist. Ik zou heel graag in een band willen zingen (als lead of als achtergrond zangeres/meerstemmig)omdat ik echt hou van muziek en zingen. Ik heb een brede muzieksmaak en kan veel nummers (mee)zingen. Dus ben jij nog opzoek naar een zangeres … meer »

Muzikantenbank user Susan SmetsSusan Smets

Zanger zoekt 60’s 70’s band

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 290x bekeken

Zanger zoekt 60’s 70’s bandIk ben op zoek naar een, bij voorkeur, 60’s-70’s-80’s coverband. Af en toe uitstapjes naar een ander genre zoals Jazz, (classic) rock, rock and roll vind ik ook super tof. Ik heb in verschillende bands gezongen, heb de nodige podiumervaring en voel me er als een vis in het water. Ik zoek een coverband in een straal van maximaal 45 minuten rijden vanaf Lochem. Wil je wat van me weten, horen of … meer »

Rob Timmermans

Zangeres op zoek naar band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 222x bekeken

Hai! Mijn naam is Jikke en ik ben op zoek naar een band om gezellig muziek mee te kunnen maken. Het lijkt mij erg leuk om iets van optredens te kunnen of zelf muziek te maken! Ik heb helaas nog geen ervaring met live zingen maar ik heb wel vier jaar zangles gehad. Mocht je interesse hebben of meer willen weten stuur mij dan vooral een berichtje op 0627134018 :)

Muzikantenbank user JikkeJikke

Hulp bij songwriting (tekst) gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 304x bekeken

Hoi, ik ben zangeres, 48, en op zoek naar iemand die mij kan helpen met teksten schrijven. Ik wil heel graag eigen songs schrijven (NL of ENG). Speel wat piano en heb veel melodieën en ideeën maar het komt niet tot een song omdat ik goede teksten schrijven erg lastig vind. Mijn wens is, na altijd covers te zingen nu echt eigen muziek te gaan maken en later met band uit te voeren. Lijkt het jou leuk … meer »

Muzikantenbank user Cindy van der MeerCindy van der Meer

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 463x bekeken

I'm 32yo, live in Rotterdam and I've been singing for more than a decade. I have a band named OFYR (https://open.spotify.com/artist/3HvUKpM8WmNYUwc8pjWJOY?si=b-wUnNNPTLCwtDpeOTicIA), which I sing and write for, but that's mostly done long-distance and I miss the thrill of singing live to an audience, that's why I want to join another band. I'd be down for joining a cover band (metal/rock), but would … meer »

L Tomaz