Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren band zoekt drummer/ percussionist/ cajun-speler (m/v).

Drummer en Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 84x bekeken

Ervaren band zoekt drummer/ percussionist/ cajun-speler (m/v).Wij maken americana/ roots-muziek. van akoestisch tot versterkt, eigen werk en (obscure) covers. We hebben veel podium ervaring. Huidige samenstelling: zangeres/ rhythmgitariste, contrabassist/ zanger en solo/lapsteel/slide gitarist/ achtergrond-zanger. Onze percussionist/ drummer/ cajunspeler is er vanwege drukte mee opgehouden en we zijn dus op zoek naar iemand (m/v) die het stokje van hem over … meer »

Muzikantenbank user RonaldRonald

Bassist en Zangeres zoeken andere muzikanten om band compleet te maken

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 110x bekeken

Hallo, wij zijn op zoek naar leuke enthousiaste mensen om onze band compleet te maken. (leeftijd 20 - 40) Op het moment repeteren wij elke donderdag van 18:00 - 19:30 in de voormalige muziekschool van Groningen (Nu BijVrijdag). Wij willen bezig met zowel eigen nummers als een mooi repetoire krijgen op covers. Qua genres zitten we op het moment vooral richting indie rock, indie pop, pop en garage … meer »

Muzikantenbank user Anneke WestraAnneke Westra

Twee muzikanten zoeken een energieke drummer!

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 83x bekeken

Twee muzikanten zoeken een energieke drummer! Wij hebben plannen voor een nieuwe formatie. Ons idee is om te starten met een driekoppige band. Minder is beter! Energie staat voorop! Zingen doen we, jij ook? Caspar zorgt voor de stuwende riffs op bas of gitaar en Niek maakt er met z'n Jazzmaster een creatief geheel van. Niet netjes en gepolijst! Geïnspireerd door Marc Ribot, Captain Beefheart, Frank … meer »

Caspar

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 216x bekeken

Gitarist en bassist, beide begin 40, zoeken iemand die kan drummen. We repeteren in Groningen. Doel is lekker een avondje muziek te maken. Ambities om op te treden zijn er niet. Denk aan Nirvana, GnR, dat soort dingen en lekker gewoon wat jammen en bier drinken. Onze drummer is er mee gekapt dus het zou leuk zijn een nieuwe te vinden. Lijkt het je wat? laat dan een berichtje achter.

Maarten