Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren leadgitarist gezocht voor boerenrock coverband

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 231x bekeken

Zijn er in het groene hart ook ervaren gitaristen die net als ons zin hebben in boerenrock? We zijn net gestart met een aantal ervaren muzikanten om een boerenrockband te starten. Denk hierbij aan muziek van Normaal, Jovink, Bökkers, Mooi Wark maar ook wel uitstapjes naar bijvoorbeeld Status Quo. We hebben een prachtige oefenruimte in Boskoop waar we om de week repeteren op woensdagavond en bestaan … meer »

Muzikantenbank user DennisDennis

Skapiche?! zoekt tweede gitarist

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Een 8 koppige skaband die verschillende (up-tempo) ska-stijlen combineert met een portie pompende polka, rockende punk en flink wat pit. Met al vele optredens achter de rug hebben we een mooie live- reputatie opgebouwd. I.v.m. het niet altijd aanwezig kunnen zijn van onze huidige gitarist willen we onze formatie graag uitbreiden met een tweede gitarist. In tijden van afwezigheid ter vervanging, … meer »

Muzikantenbank user Skapiche?!Skapiche?!

Coverband No More zoekt slaggitarist(e)

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 207x bekeken

Coverband No More zoekt slaggitarist(e)Wij, vier enthousiaste muzikanten van tussen de 30 en 50 jaar, zijn op zoek naar een goede slaggitarist(e) die extra dynamiek en diepgang aan ons spel kan toevoegen. Ons repertoire bestaat momenteel uit nummers als Paranoid, Psycho Killer, Gimme all your lovin, Twilight zone, Californication, Smells like teen spirit, Pressure and Time, Carry on wayward son. Maar we staan ook zeker open voor nieuwe … meer »

Machiel

Gezellige, ervaren band zoekt leadgitarist

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 627x bekeken

Gezellige, ervaren band zoekt leadgitaristBen jij die ervaren gitarist die met zijn solo's en muzikale skills een zaal kan plat spelen? Heb jij zin om wekelijks serieus te repeteren en gave dingen neer te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Wij zijn Afslag 12 uit Boskoop, een ervaren allround coverband bestaande uit: zangeres, drummer, bassist, gitarist en toetsenist en willen dit nu graag verder compleet maken met een lead gitarist. … meer »

Koen

Dobro speler gevraagd

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 356x bekeken

Pas gestarte Semi-Akoestisch spelende band zoekt een Dobro/Slide gitaar speler, voor grotendeels'Americana' muziek. Als je eventueel ook nog een zangstem hebt of je kan ook met een bas overweg is dat meegenomen. Heb je interesse horen we het graag.

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk