Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band of combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 186x bekeken

Zangeres zoekt band of comboHoi Ik ben een spontane en goedlachse zangeres op zoek naar een nieuwe uitdaging in een beginnende of al bestaande band. Omgeving Malden. Ik heb jarenlang in een band gezongen in duits/Oostenrijks Oberkrainer genre. TIJD VOOR IETS ANDERS! Ik wil graag de jazz ,easy listening kant op.Bijv. Diana Krall Maar ook bigband spreekt mij aan. Dus op zoek!!!!!!

Muzikantenbank user Ingrid JanssenIngrid Janssen

Bassist 46 zkt band indie pop rock alt american

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 392x bekeken

Bassist (46) op zoek naar band of muzikanten om band te vormen. Brede muziek interesse zoals pop, americana, indie, rock, singer songwriter etc Zoals War on drugs Coldplay (oud) Fleetwood mac Chris Stapleton Blof En veel meer Wat ik niet zoek is een allround coverband, grunge of metal of jazz. Eigen werk of covers kan beide. Ik heb bandervaring, vervoer en gear :-) Stuur gerust een berichtje

Mx

Ervaren hobby leadgitarist gezocht.

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 394x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren hobby leadgitarist om onze band te komen versterken. Band bestaat uit zangeres, drummer, bassist en slaggitarist. Wij spelen voornamelijk guilty pleasure Rock/Pop nummers met een randje. Ontspanning en gezelligheid met elkaar staat bovenaan. We schromen er niet voor om ook zo nu en dan creatief bezig te zijn met het maken van eigen nummers. Voorkeur gaat uit naar … meer »

Ramon Lamers

Commercieel ingestelde coverband zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 277x bekeken

Commercieel ingestelde coverband zoekt toetsenist(e)Commercieel ingestelde coverband zoekt een ervaren toetsenist. Wil jij deel uitmaken van een leuk groep en heb je podiumervaring dan zoeken wij jou. - Je vindt een breed repertoire leuk (pop. rock, dance classics, ned etc) - Je hebt je spullen op orde en in bezit van vervoer - Je kunt/wilt spelen met aanvullende tracks en in ear - Je hebt ervaring in een coverband - Je wilt regelmatig (+/- 30x … meer »

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband

Alternative band zoekt allround gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 378x bekeken

Hey you! Na ruim 10 jaar te schrijven en muziek te maken heb ik ongeveer 2 jaar geleden een band opgericht waarmee ik mijn nummers uitwerken. We zoeken een (ervaren) gitarist die de brug tussen uke en bas kan opvullen door afwisselend slag en solo werk te doen. Er is ruimte voor je eigen imput en creativiteit Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Elektrisch gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 291x bekeken

Elektrisch gitarist zoekt bandHey mensen, ik ben een jonge (21-jarige) elektrisch gitarist die inmiddels 3 jaar op zijn slaapkamer heeft zitten oefenen en nu de stap wil maken om samen te gaan spelen met anderen. Mijn favo genres zijn: indie, post punk revival, shoegaze, surf rock en alternative. Om een paar bandnamen die ik vet vind te noemen: Radiohead, Interpol, slowdive, Alt-J, black country , new road en DIIV. Ik sta natuurlijk … meer »

Jelle Veenstra

Gitarist zoekt bluesband

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 261x bekeken

Gitarist zoekt bluesbandHallo, Ik ben Marc (43) en speel al sinds mijn 16de in semi prof bands. Ik ben op zoek naar een bluesband die regelmatig live speelt. Om een indruk van me te krijgen hier een Youtube filmpje https://www.youtube.com/watch?v=nWVF_hJ6388 Groetjes Marc

Marc van hout