Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

P!nk Tribute zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 208x bekeken

P!nk Tribute zoekt zangeresWij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een extra zangeres om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We zijn op zoek naar een zangere die onze huidige zangeres kan onderstuenen en die de koortjes en de tweede stem in de nummers kan zingen. Daarnaast verwachten we dat je de tweede leadstem kunt zingen bij duetten, zoals "Just Give Me a Reason" en "Cover … meer »

Patrick

Loud Hailer zoekt met spoed een bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 185x bekeken

Nieuw startende bluesrock band zoekt een basser die ons repertoire stevig ondersteunt. Bezetting Loud Hailer nu: ervaren topzanger, te gekke, strakke drummer, en 2 ervaren gitaarhelden. Wie voelt zich uitgedaagd om met Loud Hailer stevige bluesrock nummers te spelen? repetities 2 wekelijks of vaker als nodig in Studio Havana in Nijmegen laat je maar horen! Groet Hans

Hans Timmermans

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdracht

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 289x bekeken

Zangeres zoekt band/leuke nieuwe zangopdrachtHoihoi! Ik ben Suze, 19 jaar oud en studeer en woon in hartje Nijmegen. Ik ben al mijn hele leven bezig met zingen (in bandjes, zangles, optredens, een koor, musicalproducties...) en wil hier heel graag mee bezig blijven. Ik zing aankomende donderdag in het koor van De Passion op TV, wat mega leuk is en een heel leuk project was van de afgelopen maanden. Ik wil dolgraag als dat klaar is weer een ander … meer »

Muzikantenbank user Suze van HerkSuze van Herk

Coverband zoekt ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 142x bekeken

Commercieel ingestelde coverband nog op zoek naar een ervaren toetsenist die weet wat spelen is met aanvullende tracks. Allround playlist: pop, dance classics, rock Nederlands, etc. Zo'n 30 optredens per jaar, leuke vergoeding en vooral veel plezier en een goed niveau. Wij zoeken geen pianovirtuoos maar een functionele toetsenist met evt mogelijkheid om backing te verzorgen. Leeftijd va 30

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband

P!nk Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 157x bekeken

P!nk Tribute zoekt toetsenistWord jij de nieuwe toetsenist van onze P!nk tribute band? Ben je een P!nk-liefhebber en heb je altijd al de magie van haar muziek op het podium willen brengen? Dan is dit je kans! Wij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een getalenteerde toetsenist om onze (semi)professionele tribute band te versterken. Als je ervaring hebt in bands en vertrouwd bent met in-ear gebruik, … meer »

Patrick

Toetsenist zoekt contact met leuke band

Toetsenist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 308x bekeken

Toetsenist zoekt contact met leuke bandVroeger veel muziek gemaakt (in bands met wisselende samenstelling), toen heel lang niet meer en nu toch weer zin om het op te pakken. Ik zoek 50+-muzikanten in een bestaande band, bijvoorbeeld elke twee weken repeteren, een paar keer per jaar optreden, gezellig breed repertoire. Liefst ergens tussen Culemborg en Noord-Limburg. Ik heb een Hammond combo, leslie en Roland PF65.

Muzikantenbank user Bert van WanrooijBert van Wanrooij

Gitarist/zanger gevraagd

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 219x bekeken

Vroeger maakten we muziek en dat zijn we opnieuw op gaan pakken. Helaas is onze zanger/gitarist ons ontvallen. Wie vindt het leuk om af en toe samen te spelen en bij gelegenheid een keer op te treden? In kleine bezetting (drums-toetsen-gitarist/zanger) maar dat kan groter worden. Omgeving Noord-Limburg/Oost-Brabant/Gelderland.

Muzikantenbank user Bert van WanrooijBert van Wanrooij