Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saxofonist (e) gezocht

Blazer gezocht in Emmen (Drenthe) | 272x bekeken

The Blue Goose Revival Jazzclub zoekt een vaardige Saxofonist(e) we spelen Jazz uit de jaren 20 30 van oa Duke Ellington Trumbauer King Oliver.Een mix van Engelse en Amerikaanse Jazz. The Blue Goose is een club van negen muzikante(n)(s) en we repeteren op de donderdagavond, kijk op https://bluegoosejazz.nl/

Frans van Gulik

Professional music production

Overig gezocht in Utrecht (Utrecht) | 366x bekeken

Professional music productionAre you looking for a professional music producer with an up to date home studio with professional mastering software with years of experience in R&B{rythm & blues} pop,reggae,Afrobeat etc? if so this is the place to be.contact me for more info. you will also have a chance to listen to our recordings like the saying the taste of the pudding is in the eating. Tel..+31651489652 S.A-junior

Muzikantenbank user S.A-junior Sam JuniorS.A-junior Sam Junior

Enthousiaste zanger(es)?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 533x bekeken

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft. Nieuwe pop nummers, Oldies, Nederlandstalig. Zoals: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, Katie … meer »

gitarist-647

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover band

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 501x bekeken

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover bandHallo, ik ben Ronald Zuiderwijk en drum sinds 1991 in een aantal coverbands. Ik ben recentelijk verhuisd naar Steenbergen. (Noord-Brabant) en ben op zoek naar een band, het liefst met een eigen oefenruimte waar ik mijn drumstel kan laten staan. Hij is nogal groot en iedere week slepen is geen optie. Ik hou van rock en speel dat dan ook het liefst. Maar een goede blues band lijkt mij ook wel wat. Ik … meer »

Muzikantenbank user Ronald ZuiderwijkRonald Zuiderwijk

Drummer zoekt bandleden

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 397x bekeken

Hey! Ik ben Daisy, ik ben 18 en woon in de buurt van Arnhem/Nijmegen. Ik drum ongeveer een jaar en heb er echt mijn passie in gevonden. Waarneer ik mijn middelbare school heb afgerond wil ik graag een muziek opleiding doen en daarvoor is het belangrijk om ervaring te hebben met spelen in een band. Ik zoek een gitarist, basgitarist en vocalist. In het begin kunnen we covers spelen maar uiteindelijk … meer »

Daisy

Progrockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 313x bekeken

De progrockcoverband WOVE zoekt een zanger. We spelen progrock uit de zeventiger jaren, vooral Nederlands werk van Focus, Kayak, Alquin, Solution, Finch, Earth & Fire maar ook Camel, Soft machine, desgewenst Pink Floyd.. enz. We zijn inmiddels allemaal met (vroeg)pensioen en kunnen dus fijn overdag repeteren. Dat doen we op woensdagmiddag in Waalwijk. Kijk voor meer info onze website https://www.woveprogrock.nl/ … meer »

Muzikantenbank user Lex van HultenLex van Hulten

Gitarist zoekt blues-rock band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 451x bekeken

Hai. Ik ben Dirk (68), (lead)gitarist met veel band- en podiumervaring en ik woon tussen Arnhem en Nijmegen in. Sinds kort ben ik op zoek naar een blues of blues-rock band. Of wellicht zijn er wel een paar mensen (bassist + drummer en evt. toetsen) om samen een band mee te vormen? Mijn voorkeur is om op de zondagavond te repeteren en max. 5 keer per jaar op te treden. Je kunt me bereiken via … meer »

dirk hemink