Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progressieve Rock bassist gezocht!!!

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 196x bekeken

Progressieve Rock bassist gezocht!!!Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren muzikanten in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct contact met me op via de mail. Life starts now!!! sepia.music@*******.com Benieuwd naar een geluid en … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Mandoline spelers

Gitarist en Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Lijkt je het wat? Stuur een mail naar hendriks122@zonnet,nl

Muzikantenbank user J HendriksJ Hendriks

Rock band of Rock muzikanten gezocht in omgeving Helmond

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 181x bekeken

Rock band of Rock muzikanten gezocht in omgeving HelmondMijn naam is Dave van Litsenburg en ik ben groot (Prog) - Metal, Rock en Alternate liefhebber. Ik ben geboren op 12-11-1971 en woonachtig in Deurne. Ik heb vanaf 2000 in 2 Pop/Rock bands gespeeld tot 2015, daarna van 2016 tot 2021 in een Metalband. In alle bands heb ik met veel plezier gespeeld en ik heb ook redelijk wat optredens gedaan. Mijn grote invloeden en helden zijn Mike Portnoy (Dream Theater) … meer »

Muzikantenbank user Dave van LitsenburgDave van Litsenburg

Band Stiekem Gesjanst zoekt Geluidstechnicus

Geluidstechnicus gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 195x bekeken

De band Stiekem Gesjanst speelt 100% Nederlandstalige pop en verzorgt regelmatig optredens op verschillende podia. Op kleine podia en in cafés gebruiken we onze eigen geluidsinstallatie. Op grote podia zoals festivals gebruiken we een geluidsinstallatie van de organisatie. De band repeteert meestal in Oss of Veghel en wij spelen op amateurbasis. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste geluidstechnicus … meer »

Rob Theunissen

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 256x bekeken

Zanger of zangeres gezochtCats4sale zoekt zanger(es) wij maken Rock'n Billy /Rock'n roll muziek Wij zijn ervaren muziekanten en willen snel de doorstart maken. Om de week repetitie is de doelstelling en 6 tot 10 optredens per jaar is realistisch. Wij repeteren nu in Helmond maar overleg is mogelijk.

Alfred Voorthuijsen

Rock and Roll band zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 199x bekeken

Omdat onze sologitarist een ander genre gaat spelen zijn wij op zoek naar een sologitarist voor onze band Dutch Katz. Rock and Roll en evergreens uit de 50er en 60er jaren. Wij repeteren in Helmond in een eigen repetitieruimte van alle gemakken voorzien. Eigen PA installatie en geluidsman. Een leuk gevulde agenda. Bij interesse gaarne een mailtje naar kees@******.nl of telefoon 06-53937462

Kees van Valen

Drummer zoekt enthousiaste nieuwe band (regio Helmond/ Eindhoven)

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 209x bekeken

Drummer met Ervaring Zoekt Nieuwe Band! Mijn naam is Wessel, ik ben 23 jaar, drum al vanaf mijn 11de en ik ben opzoek naar een enthousiaste muzikanten! Ik zoek een gemotiveerde band die samen met mij vette muziek willen maken, lekker willen gaan optreden en misschien een keer de studio in willen. Ik speel graag in de genres indie en alternatief, maar ik sta ook zeker open om meer te proberen! Mocht … meer »

Muzikantenbank user Wessel JeukenWessel Jeuken

Rock / Pop Coverband zoekt ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 290x bekeken

Hallo, We zijn een Rock / Pop Coverband bestaande uit een drummer, bassist , toetsenist , gitarist , zangeres en een zanger. Onze zanger is echter vorige week gestopt waardoor we nu op zoek zijn naar een goede vervanger. We spelen stevige Rock en Pop nummers vanaf de jaren 60 tot heden toe. Om een indruk te geven enkele nummers uit het repertoire: Blof /Later als ik groter ben. Peter Frampton … meer »

Bill