Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wie speelt en improviseerter mee?

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 467x bekeken

Wie speelt en improviseerter mee?Muziekmaken is zoveel leuker met iemand samen. Ik speel basgitaar Op een aardig niveau. Heb wat ervaring in een aantel verschillende bandjes. Wil graag samen met andere muzikant(en) muziek maken. Liefs samen improviserend jammen en kijken wat daaruit kan ontstaan. Ik houd van jazz, soul, funk en blues muziek. Die categorieën zijn echter niet veel meer dan een categorie. Muziek gaat m.i. … meer »

Muzikantenbank user Jaap VerhagenJaap Verhagen

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover band

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 459x bekeken

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover bandHallo, ik ben Ronald Zuiderwijk en drum sinds 1991 in een aantal coverbands. Ik ben recentelijk verhuisd naar Steenbergen. (Noord-Brabant) en ben op zoek naar een band, het liefst met een eigen oefenruimte waar ik mijn drumstel kan laten staan. Hij is nogal groot en iedere week slepen is geen optie. Ik hou van rock en speel dat dan ook het liefst. Maar een goede blues band lijkt mij ook wel wat. Ik … meer »

Muzikantenbank user Ronald ZuiderwijkRonald Zuiderwijk

Progrockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 270x bekeken

De progrockcoverband WOVE zoekt een zanger. We spelen progrock uit de zeventiger jaren, vooral Nederlands werk van Focus, Kayak, Alquin, Solution, Finch, Earth & Fire maar ook Camel, Soft machine, desgewenst Pink Floyd.. enz. We zijn inmiddels allemaal met (vroeg)pensioen en kunnen dus fijn overdag repeteren. Dat doen we op woensdagmiddag in Waalwijk. Kijk voor meer info onze website https://www.woveprogrock.nl/ … meer »

Muzikantenbank user Lex van HultenLex van Hulten

Enthousiaste zangeres (-sen) gezocht. Omg. Eindhoven

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 545x bekeken

Enthousiaste zangeres (-sen) gezocht. Omg. EindhovenGroot bekend coverorkest met bigbandbezetting zoekt een zangeres of misschien wel meerdere die ons wil(-len) komen versterken. We hebben een groot breed repertoire. Uiteraard heb jij ook inspraak in het repertoire. Repetitie op donderdagavond in Waalre. Zin in een gesprek of auditie.... neem a.u.b. even contact op met onze manager Ruud Adriaans, tel. 06 50633277

Muzikantenbank user Henny DonkersHenny Donkers

Black metal band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 403x bekeken

Black metal band zoekt zanger(es)Black metal band Folter zoekt black metal zanger(es). Wij zijn dus opzoek naar een zanger(es) die vet kan zingen. Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. Een vette black metal krijs is welkom in de band. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Nieuwe teksten moeten geschreven … meer »

Martijn van Dordrecht

Pedal steel gitarist

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 566x bekeken

Pedal steel gitaristIk ben op zoek naar een band met vocalist(en) in de regio Helmond-Eindhoven-Veghel, waaraan ik als pedal steel gitarist mooie bijdragen mag leveren. Mijn interesse gaat vooral uit naar jazz/blues (“nachtclubmuziek”) maar in pop, (moderne) country en americana zijn ook een optie. Geen Indorock, rock & roll of rockabilly. Ik breng 40 jaar ervaring als steel gitarist mee en ook een zangstem. Ad Kerstenadke1955@*****.com

Muzikantenbank user Ad KerstenAd Kersten

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 675x bekeken

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock bandHoi. Ik ben Willem uit regio Den Bosch. Ik ben een ervaren muzikant; heb jaren als zanger "gewerkt" in een paar goedlopende coverbands. De foto is uit de oude doos, haha. Helaas is de laatste band waarin ik speelde ter ziele gegaan door verhuizingen van bandleden, en daarna heb ik het o.a. door het hele corona-gebeuren nog niet weer opnieuw opgepakt. Het kriebelt enorm om weer aan de slag te gaan … meer »

Willem Keller

Metal band in oprichting zoekt gitaristen.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 233x bekeken

Wij [ zanger 15 jaar , drummer 13 jaar en bassist 16 jaar ] zijn op zoek naar 2 metal gitaristen [ death / melodieus / prog metal bij voorkeur ] Leeftijd: 13 - 17 jaar. Om een band te starten. Wij komen uit de omgeving van Den Bosch en oefenen in Waalwijk. https://www.facebook.com/OdinsMusic

phuijbens@hotmail.com