Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band Dordrecht / Rotterdam/Den Haag/ Gorinchem

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 309x bekeken

Drummer zoekt band Dordrecht / Rotterdam/Den Haag/ GorinchemHallo ik ben Gerard Willemsen 62 jaar in het bezit van een eigen Drumstel kleur wit merk Mapex. ik zou graag in een band willen spelen die eigen muziek maakt of Covers speelt ik speel het liefst Rock/pop/country/blues, en popballads tel 06 28818820 of g.willemsen55@*******.nlmet plezier muziek maken is de hoofd zaak. omgeving Dordrecht / Rotterdam ik woon zelf in Sliedrecht

Gerard Willemsen

Zanger zoekt gitarist voor akoestisch duo

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 193x bekeken

Zanger zoekt gitarist voor akoestisch duoIk ben op zoek naar een gitarist(e) die samen met mij een duo wil beginnen met akoestische covers met als doel af en toe op te treden op bijv. recepties, borrels e.d.. Plezier staat voorop. Qua repertoire denk ik aan bijvoorbeeld Paul Simon, Beatles, Cat stevens, James Taylor, Crowded House, Neil Young, Jack Johnson, Van Morrisson, Gordon Lightfoot, The Kinks, Travis etc. en misschien af en toe een … meer »

Michel van Coevorden

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 211x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterMijn naam is Flip de Liema en ik maak humoristisch muziektheater met liedjes, verhaaltjes, grapjes, sketches en beeldmateriaal. De liedjes zijn gevarieerd: jazz, pop, blues en Nederlandstalige liedjes van eigen hand. Vind je het leuk om (muzikaal) kennis te maken, stuur dan indien mogelijk, een filmpje (bv You Tube)zodat ik iets kan horen of zien. Op 13 juni heb ik een optreden in Amsterdam dus we … meer »

Flip de Liema

Groovy gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 420x bekeken

Coverband zoekt een ervaren groovy gitarist. Kun jij lekkere solo's spelen en ben je flexibel met een goede commitment? Liefhebber van soul/funk/latin/disco:) Reageer dan met audio/video. Wij zijn geen broodspelers, hebben leuke optredens, gemiddeld 10 x per jaar. Leeftijdscategorie 40-60,wat is een getal.. Repeteren regio Rotterdam op vrijdagavond.

Coverband

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁

Drummer, Overig en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 210x bekeken

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁Hey muzikanten tussen 20 en 35 jaar oud! Ben jij een drummer, bassist, toetsenist of saxofonist die op zoek is naar een uitdagende muzikale ervaring? Wil je deel uitmaken van een band die invloeden van Springsteen, The 1975 en Sam Fender combineert voor een frisse en opwindende sound? 🌟 **Sluit je aan bij ons team:** Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe drummer, bassist, toetsenist en saxofonist … meer »

Noah Geuzinge

Drummer gezocht reg. Rotterdam

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Hi, Ik ben Artjom (44) en ik speel instrumentale hard rock / metal. Ik ben opzoek naar een drummer om samen te jammen, optreden, muziek schrijven op een chille manier ) https://soundcloud.com/the_right_thing/albums - ik heb daar 10 nummers, maar ik heb veel meer muziek om te spelen. Zelf heb ik 20+ jaar klassieke gitaar gespeeld en meerdere jaren in en hard rock band.

Artjom

Allround en veelzijdige gitarist

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 215x bekeken

Allround en veelzijdige gitaristGitarist met veel ervaring zoekt muzikanten voor een Soulvolle rock/pop/funk cover band. Ik beheers verschillende stijlen van muziek; schakel makkelijk van funky grooves naar headbanging heavy rock naar hippe electro pop. Wie zoek ik? Ideale bezetting zou zijn: zang, bas, drums en keyboards (de gitaar partijen neem ik voor mijn rekening) Doel is om niet alledaagse maar wel herkenbare nummers een … meer »

Leonardus

All female rockband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 142x bekeken

All female rockband zoekt gitaristeHi ladies, all female rockband met standplaats Rotterdam zoekt een stoere gitariste. Zijn er niet zulke piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen, reageer dan vooral. Muziekstijl: denk aan Led Zeppelin, Cranberries, The Ataris, en verder alles wat naar rock ruikt. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop