Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Bastrombonist die van bigband swing houdt

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 138x bekeken

Bastrombonist die van bigband swing houdtDe All Times Bigband uit Harderwijk zoekt aanvulling van de trombone sectie met een bastrombonist c.q. 4e trombone. We zijn een Swing-Jazz bigband die op goed niveau speelt in theatershows, op festivals en feesten. De repetities vinden wekelijks op woensdagavond plaats in Harderwijk. De band staat onder leiding van de ervaren dirigent Pieter van den Dolder. Ben je een bastrombonist die een stevig … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig

CoverBand equality zoekt zanger/sologitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 383x bekeken

Coverband Equality is op zoek naar een enthousiaste ervaren (zanger/sologitarist). Wij( bestaande uit een drummer toetsenist.basgitaar slaggitaar en 2 zangeressen spelen nrs vanaf de jaren 60 tot aan de nieuwste nrs van nu. Kom jij ons gezellige team versterken? En heb je tijd om op de maandagen savonds te oefenen?Dan zijn wij op zoek naar jou!! We oefenen net over de grens in Elten ( bij lobith) … meer »

kitty ikink

Bassist zoekt "steady rolling " pop/rockband

Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 142x bekeken

Hello there, Stuwende en gedreven bassist zoekt een solide rock, bluesrock of poprock band om in te stappen. Omgeving Zaanstad/Amsterdam. Ben op zoek naar een "stevige" band met een mix van "up tempo" alswel "slow beat songs". Ben geen voorstander van het ellenlang "doodspelen" van nummers in een oefenruimte. Hebben jullie eigen werk ,...... dan is dat natuurlijk top. Een mix van eigen/ covers … meer »

Muzikantenbank user Frans HeyFrans Hey

Mandoline speler (m/v)met goede zangstem

Overig gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Wij zoeken voor een doorstartende Americana/Country band een goede mandoline speler die ook goed kan zingen, zowel lead als harmonie. Meerstemmige zang is erg belangrijk bij ons en we besteden daar graag veel aandacht aan. Het repertoire is gericht o.a. op songs van The Other Favorites, Brothers Camatose, Old Crow Medicine Show, The Steeldrivers, Venice en diverse andere soortgelijke artiesten. Wij … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk

Bandje omgeving Arnhem

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 221x bekeken

Hii, Ik ben Roos en ik woon in Arnhem. Ik speel elektrische gitaar en ben op zoek naar een mensen die met mij een bandje willen beginnen in deze omgeving. Het liefst zou ik alt/indie rock muziek spelen, maar ik sta ook open voor andere genres. Ik heb geen podium ervaring maar het lijkt me leuk om in een groepje met anderen muzikaal bezig te zijn. Ik ben zelf bijna 20 dus zou graag willen spelen met … meer »

Roos

Ervaren Jazz-Swing Gitarist/zanger (senior) zoekt Jazz Combo

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 161x bekeken

Ervaren Jazz-Swing Gitarist / Zanger (senior) zoekt aansluiting bij gezellig Jazz-combo of andere leuke muzikale (kleine) formatie. Sinds kort ook Gypsy Jazz. Ik vind het ook leuk om te zingen. Repertoire:Jazz Standards, jazz-latin, Evergreens en Easy listening muziek. Optreden doe ik graag. Ben niet geïnteresseeerd in andersoortige muziek of Bigband. Omgeving Utrecht.

Hans Pekelharing