Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Stevie ray vaughan muziek

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 354x bekeken

Hallo , wij (drummer en gitarist ) beide 60 jr zoeken een SRV bassist de nummers die we nu spelen “ pride and joy texas flood mary had litle lamb cold shot en change it de rest volgt. We spelen om de 2 weken in een oefenruimte in ams noord studio 10 parlevinker. Groet rene

Boode

Allround gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 485x bekeken

OVERBAND ZOEKT GITARIST REGIO ROTTERDAM Wij zoeken voor onze allround coverband een allround gitarist solo / slag. Band heeft een doorstart achter de rug. Proactieve en vriendschappelijke houding is zeer gewenst. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een doel op zich. Repetities vinden plaats in rotterdam in een persoonlijke ruimte van de … meer »

Lo

Inner Scenes zoekt bassist (Amsterdam)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 444x bekeken

Inner Scenes zoekt bassist (Amsterdam)Hallo! Wij repeteren in Amsterdam en helaas is onze bassist momenteel niet in staat om de repetities bij te wonen. Het is onduidelijk op dit moment of hij terug zal keren. Voor de komende tijd zoeken we een invalbassist. Mocht hij niet terugkeren, waar ik toch een beetje bang voor ben, kan dit wellicht ook voor vast worden. We spelen eigen werk. Het is een lekkere mix van rock, reggae en pop. We … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp

Saxofonist of saxofoniste gezocht voor Allround Coverband Limburg/Brabant

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 362x bekeken

Saxofonist of saxofoniste gezocht voor Allround Coverband Limburg/BrabantSpeel je sax en ben jij die vrolijke teamplayer welke graag onderdeel uitmaakt van onze knallende allround coverband met blazers-sectie? Dan zijn wij opzoek naar jou! Turnback & The Blazing Babes bestaat als band reeds 20 jaar. Sinds de omslag naar allround coverband is het repertoire zeer divers te noemen is. Top 40, Soul, Feest, Rock, Disco, Funk, Pop, Classics en die ultieme Guilty Pleasures, … meer »

Muzikantenbank user Pieter BiemansPieter Biemans

Blues Gitarist

Gitarist zoekt band in Almere (Flevoland) | 220x bekeken

Ik ben een zéér gemotiveerde gitarist. Ik hou van de blues and rhythm. Ik speel voornamelijk ook blues, en andere stijlen zijn áltijd goed, leuk en interessant. Ik heb een lange tijd vastgezeten (gevangenis) en daar ben ik begonnen met gitaar, dat is nu zo'n 10 jaar geleden. Robert Johnson, The Crossroads is dan ook een thema in mijn leven. Ik vind het ook heel leuk om over muziek e.d. … meer »

angelo attardo

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 340x bekeken

Enthousiaste Beatlefans zoeken idem drummer voor rockband/ rockproject, al is fan niet een pré 😁. Gevorderd zijn en ervaren wel. Bij twijfel gewoon reageren Leeftijd vanaf 30jr Hoor graag van je. Mvg

Wil

Attention wanna-be active Female Singer-Musicians!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 480x bekeken

Would you like to use your drive and talent as a professional FULL-TIME focus member of a band actually helping fix this human-ruined world? Of course that requires a deep acceptance that "the ship IS sinking". As the badly-designed Titanic sank the band played on and people died. Our band will help people fix the ship, stay afloat and reach new shores. Not just with the great new music we already … meer »

Albert Lee

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 355x bekeken

Wij, zanger, toetsenist, bassist en drummer, zijn op zoek naar een (slag) gitarist die door zijn bijdrage ons repertoire de rock sound geeft die het nodig heeft. De muziek stijl / keuze is Tiroler Rock muziek, denk hierbij aan bijvoorbeeld de Schürzenjäger. Maar ook feest nummers die met dezelfde Tiroler rock insteek gespeeld worden. Heb je interesse, komt eens langs dan kunnen we kijken of er … meer »

Marc Pagen

Alternative band zoekt allround gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 381x bekeken

Hey you! Na ruim 10 jaar te schrijven en muziek te maken heb ik ongeveer 2 jaar geleden een band opgericht waarmee ik mijn nummers uitwerken. We zoeken een (ervaren) gitarist die de brug tussen uke en bas kan opvullen door afwisselend slag en solo werk te doen. Er is ruimte voor je eigen imput en creativiteit Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi