Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 412x bekeken

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummerWij spelen Beatles, Stones, Doors, Eagles plus nog wat R&R en rock gemengd. Wij zijn vier 50'ers, die graag serieus een goede sound op het podium willen zetten, maar wel met de grootste lol en spelen gitaren, basgitaar en toetsen en ieder van ons zingt. Wij komen uit Arnhem en Eindhoven en oefenen in Den Bosch en Oss. Voel je al iets van een klik en zou ons ritmisch willen ondersteunen, … meer »

Muzikantenbank user Bas SturkenboomBas Sturkenboom

Zangeres & multi-instrumentalist op zoek naar band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Zangeres & multi-instrumentalist op zoek naar bandHey! Mijn naam is Sam en ik ben 21. Ik zoek muzikanten die samen met mij de wereld van dreampop/soft pop en experimentele dingen wil verkennen. Ik schrijf eigen nummers en werk daarin vaak met elektronische sounds, dus zoek bijvoorbeeld (el.) gitarist, toetsenist (synth of piano) en bassist en evt een drummer :) Zelf speel ik een beetje van alles, waardoor songwriting goed lukt, maar de echte afwerking … meer »

Muzikantenbank user Sam van DokSam van Dok

Old school death metal band Bölder zoekt slag/sologitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 845x bekeken

Wij zijn een old school death metal band op zoek naar een tweede gitarist die zowel slag als sologitaar beheerst om de gelederen te versterken voor het maken van een vette bak grafkelderherrie en uiteraard optredens. We hebben al een zestal nummers tot onze beschikking en zijn druk bezig met de volgende nummers.Repetie op woensdagavond in Helmond tussen 19.00u en 22.00u.

Muzikantenbank user Tinus1978Tinus1978