Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Metalcore/Melodic Deathmetal band zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 269x bekeken

Metalcore/Melodic Deathmetal band zoekt vocalistWij zijn een metalband uit omgeving Rotterdam, Zuid-Holland genaamd SHEOL. Wij zoeken een vocalist die meerdere scream technieken beheerst maar ook cleans kan, denk aan de bands (Ice nine kills, In flames, Periphery en Whitechapel). Wij zijn allemaal muzikanten met stage ervaring uit voorgaande bands en zijn tussen de 19 en 22 jaar. Wij zitten nu nog in ons beginfase dus we zijn nu vooral nog veel … meer »

lukas

Bassist zoekt rock/metalbandje

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 263x bekeken

Op zoek naar leuke mensen om lekker herrie mee te maken! Niet alleen maar geinteresseerd in herrie, maar wel met name in metal en rock in de brede zin. Fan van bands zoals linkin park, architects, avenged sevenfold, maar ook bijvoorbeeld muse, pink floyd, pearl jam, en nog veel meer :) Ik sta open voor van alles, en speel ook wel compleet andere genres dan waar ik naar luister. Ik zou bijv 1 keer per … meer »

jasmijn

21st Century Sounds zoekt ervaren zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 434x bekeken

Coverband 21st Century Sounds is op zoek naar een ervaren zanger. Zoals onze bandnaam al een beetje verklapt, spelen wij groovy nummers die gemaakt zijn in het huidige millennium. Denk bijvoorbeeld aan Alain Clark, Maroon 5, The Weekend, Joss Stone, Bruno Mars, Selah Sue, Maxwell, Cool Million, Dua Lipa en Katy Perry. We hebben allemaal ruime ervaring met het spelen in bandjes en met optreden. Onze … meer »

Muzikantenbank user Remco NoordsijRemco Noordsij

Zangeres en drummer willen band oprichten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 773x bekeken

Zangeres en drummer willen band oprichten!Hé muzikanten 😃 Wij (Cansu 32 jaar en Koen 35 jaar) willen een band oprichten! Cansu is zangeres en Koen drummer. De focus zal zijn r&b en pop muziek. 🎶 We zoeken een bassist, gitarist en pianist! (Regio: Zuid-Holland zou top zijn). Samen zullen we wekelijks repeteren en toewerken naar optredens op termijn. Dit zal voornamelijk (doordeweeks) in de avonduren en/of in de weekenden zijn, aangezien … meer »

Muzikantenbank user CansuCansu

Drummer zoekt band regio Hasselt

Drummer zoekt band in Limburg (België) | 144x bekeken

Ik ben een drummer +60 jarige met ervaring. Mijn ervaring is voornamelijk de laatste tijd soul, dance en pop. Ik ben geen proff. maar een gedreven drummer die zich kan aanpassen aan de situatie. Ook is het fijn als er een eigen wending aan nummers gemaakt kan worden. Soms een beetje stemmen is ook geen probleem. Ik zoek een band om gezellig in een ongedwongen sfeer muziek te maken. Ik reageer niet … meer »

Tata

Creatieve muzikanten gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 266x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van aanpak: eerst instrumentaal samen op zoek naar een sound en zodra dat een richting krijgt op jacht naar een … meer »

Rindert Bul