Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 113x bekeken

Ik ben een 32-jarige bassist met ruim 8 jaar band- en podiumervaring. Ik heb lange tijd zeer actief muziek gemaakt, zowel covers als veel eigen werk. Naast basgitaar ook enige ervaring met akoestische gitaar, piano en zang. De stijlen die ik vooral heb gespeeld zijn Classic rock, heavy metal, stonerrock, grunge, blues, folk-metal, en singer-songwriter. Ik ben op zoek naar een band om vooral plezier … meer »

Jeroen Smeets

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 122x bekeken

Hoii Mijn naam is Jo en ik ben 17 jaar oud. Ik kom uit Gelderland. Ik speel nu ongeveer een jaar basgitaar en het lijkt mij leuk om in een band te spelen. Ik zou graag rock, metal of Indie willen spelen. Leeftijdscategorie 16-20 jaar. Heb je interesse mail dan naar joy.lit124@*****.com of stuur een dm op instagram naar @asphyxiati0n3

Muzikantenbank user Jowen TothJowen Toth

Bassist zoekt groep

Bassist zoekt band in Limburg (België) | 149x bekeken

Bassist zoekt groepOldtimer bassist (60+) met veel ervaring zoekt groep. Sixties, schlagers, nederlands, dansmuziek, country, lounge muziek blues. Omgeving Limburg (maar voor een leuk project verdere verplaatsingen geen probleem.)

de goedwillige alfons

Ervaren bassist zoekt groovy (cover)band

Bassist zoekt band in Assen (Drenthe) | 150x bekeken

Hallo, is ben een all-round bassist met ruim 30 jaar (podium)ervaring en ben op zoek naar een gezeliige (en liefst jazzy) pop/soul/R&B-band met een ervaren en groovy drummer die covers en/of eigen muziek speelt en af en toe optreedt. Bij voorkeur in een bezetting met drums, toetsen, zang, gitaar en het liefst ook sax. Qua stijl, denk aan Jamiroquai, Al Jarreau, Skakatak, Sade, Chaka Khan, etc. Maar … meer »

Martijn

Bassist wil weer aan de gang...

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 302x bekeken

Na meer dan 7 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben, ben ik vanaf 1 september a.s. weer terug op honk in Den Bosch. Voordat ik vertrok heb ik in Blues- en Rockbands gespeeld in de buurt van Den Bosch. Ik wil weer graag weer in een gezellige band spelen (Blues, Rock). Plezier staat voorop, maar als ik iets doe doe ik het ook goed. Leeftijd is niet het belangrijkste, maar ik zit zo ongeveerd … meer »

Leo Dijkhuizen

Bassist zoek band

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 203x bekeken

Ik ben Jacob en ben 14 jaar oud en speel al een tijdje basgitaar, Ik woon in de regio Westerkwartier in Groningen. Ik houd van punk, rock en metal Ik zoek hierbij een leadzanger, slaggitarist, leadgitarist en drummer (mag ook alleen leadzanger en gitarist of een leadzanger die slaggitaar kan spelen) Het liefst heb ik een band tussen de 4 en de 5 personen willen oprichten inclusief mijzelf het liefst … meer »

Jacob Tjalma