Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist op zoek naar bandje

Bassist zoekt band in Limburg (België) | 211x bekeken

Hallo! Mijn naam is Marlon en ik ben 25 jaar. Ik speel al zo'n 11 jaar basgitaar. Ik ben op zoek naar een groep met welke ik gezellig muziek kan maken. De muziekstijlen die ik zelf het meest speel, zijn onder andere punk, ska, ska-punk, soms wat metal, rock en allerlei varianten van rock. Ik heb al reeds ervaring opgedaan met het spelen met andere muzikanten. Weinig ervaring met het spelen voor … meer »

Marlon Testa

Beginnend bassist van 60+

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 241x bekeken

Beginnend bassist van 60+Ik zoek een muziek maatje of band om samen muziek te maken, en mijn ontwikkeling te verbeteren. De hoofdzaak is ook het plezier om gezamenlijk muziek te maken. Voorkeur gaat uit naar de jaren 60/70, country maar sta open voor vernieuwing. Heb al een tijdje les.

Muzikantenbank user Frank DurandFrank Durand

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Terneuzen (Zeeland) | 295x bekeken

Ik ben geboren in 1965 in Den Haag en woon in Hulst (Zeeuws Vlaanderen). Begonnen op een akoestische gitaar met buizenradio, als student en later in herriebandjes gespeeld (punk, funk, blues, rock). Tot 6 jaar geleden mijn bas aan de muur laten hangen. Na veel oefenen en jammen met mijn zoon (op gitaar) heb ik weer heel veel zin in een bandje. Stijl maakt niet zo gek veel uit, maar liefst eigen brouw.

Albert Epping

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband

Bassist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 346x bekeken

30-jarige bassist zoekt gelijkgestemden om een post-punk coverband op te starten. Enige ervaring is een pre, maar zeker geen vereiste. Liefde voor dit type muziek is wel van belang, anders heeft het geen zin. Mijn doel is om een aantal Joy Division en The Cure nummers uit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan. Dat hoeven zeker niet alleen de hits te zijn. Dus bijv. The Figurehead en The Eternal … meer »

Muzikantenbank user Rob van DeldenRob van Delden