Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Stoner rock, blues, psychedelic medium gitarist zoekt bnd

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 217x bekeken

Stoner rock, blues, psychedelic medium gitarist zoekt bndDag, Ik zoek een band die ook lekker muziek wilt maken en nog moet leren, maar wel de basis op orde heeft. Tegelijk experimenteren met jamsessies naast covers van 1000mods, truckfighters, red fang, qotsa en misschien ook black peaks etc etc. Liefst leden rond 30/50. Om de week, en later eventueel wekelijks repeteren. Repeteren Amsterdam en omstreken max half uur rijden. Hoor graag. Grt, … meer »

Muzikantenbank user MennoMenno

Opzoek naar band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 192x bekeken

Opzoek naar bandik ben jordan 19 jaar, ik hou van pink floyd tot deathmetal maar ook metallica etc. als klein kind gitaar leren spelen toen gestopt en speel nu weer sins 3 jaartjes ofzo. ik zie mezelf als een best goeie speler maar ik moet nog een hoop leren :) zelf ook een 2 jaar ervaring met beats maken (rap) maar metal is veel leuker. ik woon in roelofarendsveen (grens van noord en zuid holland).

Muzikantenbank user jordan noordamjordan noordam

Singer zoekt songwriter

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 209x bekeken

Misschien heb je hele goeie ideeën voor songs maar wil of kan je ze niet zelf zingen en speel je gitaar of piano Ik kan en wil zingen en ik zou heel graag songs willen kunnen schrijven, maar dat lukt niet. Ik zing graag liedjes met een verhaal, denk aan Bob Dylan, Boudewijn de Groot, Liesbeth List, Van protest songs tot poëzie of chanson, Engels, Nederlands, geeft allemaal niet. Wie weet komt … meer »

Muzikantenbank user Annelies van DorpAnnelies van Dorp

Accoustische meerstemmige Engelstalige muziek

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 382x bekeken

Accoustische meerstemmige Engelstalige muziekHoi, ik ben 55 en zou graag in contact komen met muzikanten van mijn leeftijd die net als ik geïnteresseerd zijn in accoustische meerstemmige Engelstalige muziek zoals Crosby Stills Nash and Young, Venice of Crowded House. Ik werk niet en heb tijd zat. Zelf schrijven, lekker jammen, muziek maken en lol hebben en wie weet? Hopelijk speel je meerdere instrumenten. Da's leuk voor de afwisseling.

Gerard Willems

Bluesgitarist biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 252x bekeken

Ik ben op zoek naar een blues band in Noord Holland waarin ik als (lead)gitarist weer mijn draai kan vinden. Met ondertussen redelijk wat ervaring zoek ik een band van enig muzikaal niveau. (geen beginnersband dus) Daarintegen ben ik geen prof en speel ik omdat het mijn hobby is. Mijn 'influencers' zijn bijvoorbeeld the tree kings (BB, Freddy en Albert) maar ook Joe Bonamassa, SRV, Jimmy Henrix, … meer »

Jos Muller