Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

JAN 'de band' zoekt muzikanten!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 430x bekeken

JAN 'de band' zoekt muzikanten!!Hi muzikanten! Voor het live spelen van mijn singer-songwriter muziek die valt onder de Nederlandstalige alt-pop, ben ik op zoek naar een toetsenist en percussionist. Samen met nog een bassiste wil ik mijn nummers in een band setting live kunnen spelen. Een aantal van mijn nummers zijn via deze link te luisteren op Spotify: https://open.spotify.com/artist/3gXff5O1fdAcJ8pemqb3fx?si=MZloWFlMQ0GpjiQTE2AApg Mocht … meer »

Janneke Gordebeke

Zangeres zoekt (op te richten)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 436x bekeken

Muziekliefhebbers, Mijn naam is Susan Smets en ik zing al heel mijn leven. Ik heb jarenlang in een koor gezongen en heb een paar keer optredens gedaan met een pianist. Ik zou heel graag in een band willen zingen (als lead of als achtergrond zangeres/meerstemmig)omdat ik echt hou van muziek en zingen. Ik heb een brede muzieksmaak en kan veel nummers (mee)zingen. Dus ben jij nog opzoek naar een zangeres … meer »

Muzikantenbank user Susan SmetsSusan Smets

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Hoi iedereen! Graag wil ik wat meer gaan doen dan alleen maar onder de douche te gaan zingen en dus zou het tof zijn om mensen te vinden die evt samen willen muziek maken. (Eindhoven en omgeving) Ik zoek het liefst iets in de richting van dus (symphonic metal) maar ben ook een grote fan van (pagan folk). Als er vragen zijn hoor ik het graag, stuur mij gerust een berichtje. Groetjes

Elvira

Gitarist zoekt metalband / jambuddy

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 298x bekeken

Gitarist zoekt metalband / jambuddyGoedendag, ik ben Axel (21 M) en zoek "muzikanten" om een band mee te beginnen in regio Eindhoven, voor nu een gitarist, drummer en/of of bassist. Zelf speel ik nu 2.5 jaar elektrische gitaar en heb 't gevoel het tijd is om naar de volgende stap te gaan: met anderen spelen. Ikzelf luister en speel vooral hard rock en metal, voornamelijk uit de 70s en 80s. Om een beeld te geven, denk aan bands als Motörhead … meer »

Muzikantenbank user AxelAxel

Pedal steel gitarist

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 536x bekeken

Pedal steel gitaristIk ben op zoek naar een band met vocalist(en) in de regio Helmond-Eindhoven-Veghel, waaraan ik als pedal steel gitarist mooie bijdragen mag leveren. Mijn interesse gaat vooral uit naar jazz/blues (“nachtclubmuziek”) maar in pop, (moderne) country en americana zijn ook een optie. Geen Indorock, rock & roll of rockabilly. Ik breng 40 jaar ervaring als steel gitarist mee en ook een zangstem. Ad Kerstenadke1955@*****.com

Muzikantenbank user Ad KerstenAd Kersten

Singer/songwriter zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 669x bekeken

Singer/songwriter zoekt muzikantenIk ben een ervaren singer/songwriter (Engelstalige pop/rock) met veel eigen materiaal en zoek in Eindhoven een band of op te richten band. Inmiddels 3 CD’s en 5 EP’s gemaakt. Speelplezier en eigen materiaal ontwikkelen staan voorop. Speel ook akoestische gitaar. Luister maar eens naar mijn muziek: sherpa2.bandcamp.com en 2alone.bandcamp.com of 2Alone op Spotify.

Roel Klinkhamer

Ervaren gitarist met zangstem zoek aansluiting bij allround coverband, disco of 80's band.

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1216x bekeken

Ervaren gitarist met zangstem zoek aansluiting bij allround coverband, disco of 80's band.Hallo, Even voorstellen. Ik ben een ervaren gitarist (50 +) met 40 jaar ervaring in het semi-prof coverband segment en zou me graag willen aansluiten bij een disco, 80's of allround coverband en met lichte voorkeur op de disco, soul dance classics maar een allround repertoire is ook prima. Ik wil vooral lekker muziek maken en optreden maar ben hier in flexibel dus af en toe mag ook meer of minder … meer »

Muzikantenbank user KCKC