Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 335x bekeken

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aanDecennia lang speel ik al in bandjes, maar sinds voorjaar 2023 helaas bandloos. Wil heel graag weer in een leuke band spelen op basis van vriendschap en ook serieus met de muziek bezig zijn. Heb ruime ervaring in blues en classic popsongs van jaren 60 tot heden. PS. een straal van ca. 30km rond Hoogezand is voor mij geen probleem qua reisafstand.

Muzikantenbank user AlexAlex

Drummer zoekt rock/metal band

Drummer zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 355x bekeken

Drummer zoekt rock/metal bandEen paar jaar geleden kreeg ik de drummicrobe te pakken en wil ik blijven groeien. Ik zat in een hardrock/metal band maar die is ontbonden, dus zoek ik een nieuwe uitdaging. Stijl mag variëren van Bryan Adams tot Megadeth. Covers of eigen nummers, I don't care. Van een beetje stevige pop ben ik ook niet vies. Ik woon in het Gentse, heb goed uitgerust drumstel staan. Ik zoek vooral een … meer »

Hans Engels

Sweelpop The Battle

Overig zoekt band in Groningen (Groningen) | 117x bekeken

Sweelpop The Battle‼️Sweelpop The Battle‼️ Speel jij in een band en wil je graag Sweelpop 2024 openen? Pak dan je kans tijdens Sweelpop The Battle! Tijdens Sweelpop The Battle wordt tussen vier geselecteerde bands gestreden. Het publiek kiest uiteindelijk de gelukkige winnaar. Grijp nu je kans en stuur voor 25 februari een mail naar info @sweelpop.nl met: - Naam & Leeftijd; - Motivatie; - Opname van de … meer »

Roos

Drummer zoekt band !

Drummer zoekt band in Middelburg (Zeeland) | 243x bekeken

Drummer zoekt band !Drummer zoekt band ! Strakke ervaren Drummer met een lange historie in Rock en Pop muziek ,zoekt band met gevorderde muzikanten, en met regelmatig optreden of het streven hier naar . Ik heb ruime ervaring in studiowerk en spelen met een clicktrack. Ik ben in het bezit van zowel Akoestisch als Elektronische drums. Het online inspelen en verzenden van drumpartijen voor songs is mogelijk en erg … meer »

Muzikantenbank user Jack SmitJack Smit

Band gezocht omgeving breda

Toetsenist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Hey ik ben sylvia (17 jaar). Ik speel al een tijdje piano en zou graag een alternatieve coverband willen oprichten in de buurt van Breda. Denk aan nummer van bijv:" the neighbourhood, tv girl etc". Ik zoek eigenlijk een beetje van alles dus gitarist,drummer,basist en zang. Tussen de leeftijd 17 en 20? Mocht je interesse hebben hoor ik het graag:) e-mail : sylviavanderbijl@*******.nl

Sylvia

Zangeres zoekt (op te richten)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 482x bekeken

Muziekliefhebbers, Mijn naam is Susan Smets en ik zing al heel mijn leven. Ik heb jarenlang in een koor gezongen en heb een paar keer optredens gedaan met een pianist. Ik zou heel graag in een band willen zingen (als lead of als achtergrond zangeres/meerstemmig)omdat ik echt hou van muziek en zingen. Ik heb een brede muzieksmaak en kan veel nummers (mee)zingen. Dus ben jij nog opzoek naar een zangeres … meer »

Muzikantenbank user Susan SmetsSusan Smets

Bassist zoekt leuke rock band Brabant/Utrecht

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Ik zoek weer een leuke band om bij aan te sluiten. Het mag een eigen werk band zijn maar ook het betere coverwerk. Ik heb aardig wat ervaring met optreden en studio werk. In bezit van eigen vervoer en gear. Leeftijd vanaf 40 jaar https://youtu.be/4iJx1rsleTw?si=abagOf2xdHturTOi Als je meer werk wilt horen graag een pb Groet Gerard

Muzikantenbank user Gerard van HooftGerard van Hooft