Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist (slaggitaar en fingerpicking)

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 420x bekeken

Hallo, ik ben een gitarist met bandervaring en zoek een band in de regio tussen pakweg Leiden en Haarlem. Ik speel slaggitaar en finger picking en speel meer en meer akoestisch (versterkt), 6 - en 12-snarig én ik zing (2e stem). Ik heb een voorkeur voor folk, blues, Westcoast sound, maar sta open voor andere ideeën. Optreden is voor mij geen must, maar als alles klopt, waarom niet. Leeftijd vind … meer »

Frits Kronenburg

FESTIVAL Rock band in oprichting zoekt muzikanten

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 384x bekeken

Hi, Ik ben Leyton (54), een gitarist, woonachtig Arnhem. Ik zoek aansluiting bij een leuke rockband of hoor graag van muzikanten uit de regio Arnhem die ook een rockband willen starten. De bedoeling is bij festivals te optreden. Hoofdzakelijk eigen nummers. Ik hou van een blackkeys achtige guitar sound, Artic Monkeys, Gaz Coombes, delta saints, Rival Sons om maar een paar op te noemen. Bij interesse … meer »

Muzikantenbank user Leyton RowleyLeyton Rowley

(Akoestische) gitarist zoekt popband

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 270x bekeken

Hoi, Mijn naam is Jacob en ik ben 24 jaar. Ik speel al 18 jaar gitaar, klassiek en pop (voornamelijk akoestisch). Daarnaast zing ik er ook graag bij. Ik zoek naar een band of iemand die popmuziek willen spelen/maken. Ik heb nog geen ervaring in een band, dus ik ben niet heel kieskeurig. Laat het ff weten als het je leukt lijkt. Groetjes, Jacob

Jacob

Bassist

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 933x bekeken

BassistBassist aangeboden. Wat ouder: too old to rock & roll, too young to die, zeg maar.. Nog lang geen pensionado. Interesses: americana,country,folkrock,singersongwriter,eigenwerk,latinrock, blues, soul, gospel, bigband, nederrock worldmusic en nog veel meer. Over het algemeen voorkeur voor NIET- Mainstream, geen 13 in een dozijn repertoire, maar toch goed in het gehoor liggend. Podium en studio-ervaring, … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover band

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 481x bekeken

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover bandHallo, ik ben Ronald Zuiderwijk en drum sinds 1991 in een aantal coverbands. Ik ben recentelijk verhuisd naar Steenbergen. (Noord-Brabant) en ben op zoek naar een band, het liefst met een eigen oefenruimte waar ik mijn drumstel kan laten staan. Hij is nogal groot en iedere week slepen is geen optie. Ik hou van rock en speel dat dan ook het liefst. Maar een goede blues band lijkt mij ook wel wat. Ik … meer »

Muzikantenbank user Ronald ZuiderwijkRonald Zuiderwijk

Gitarist zoekt blues-rock band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 438x bekeken

Hai. Ik ben Dirk (68), (lead)gitarist met veel band- en podiumervaring en ik woon tussen Arnhem en Nijmegen in. Sinds kort ben ik op zoek naar een blues of blues-rock band. Of wellicht zijn er wel een paar mensen (bassist + drummer en evt. toetsen) om samen een band mee te vormen? Mijn voorkeur is om op de zondagavond te repeteren en max. 5 keer per jaar op te treden. Je kunt me bereiken via … meer »

dirk hemink

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 706x bekeken

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock bandHoi. Ik ben Willem uit regio Den Bosch. Ik ben een ervaren muzikant; heb jaren als zanger "gewerkt" in een paar goedlopende coverbands. De foto is uit de oude doos, haha. Helaas is de laatste band waarin ik speelde ter ziele gegaan door verhuizingen van bandleden, en daarna heb ik het o.a. door het hele corona-gebeuren nog niet weer opnieuw opgepakt. Het kriebelt enorm om weer aan de slag te gaan … meer »

Willem Keller