Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Infinergy coverband zoekt een energieke GITARIST! 🔥

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 279x bekeken

Wij spelen de energieke commerciële (meest engelstalige) tophits van de afgelopen decennia. Onze bezetting bestaat uit drums, bass en keys, en in de front hebben wij 3 zangeressen. Maak jij ons compleet? Ken, beheers en herken jij je in commercieel top 2000 repertoire en ben je in staat om dit met de juiste energie over te brengen? Of ken je iemand die aan dit profiel voldoet? Wij spelen op o.a. … meer »

Sanjay

Muzikanten gezocht voor nieuwe rockband met eigen werk

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 405x bekeken

Zanger en gitarist met veel ervaring zoeken drummer, bassist en tweede gitarist voor op te richten rockband. Doel is een repertoire opbouwen met uitsluitend eigen werk. Stijl: lekkere harde jaren 70 rock. Enig niveau, ervaring, goede spullen en een flinke dosis enthousiasme zijn vereist. Oefenen in regio Gelderland (Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn).

Jascha Leenhouwers

(blues)gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Venlo (Limburg) | 331x bekeken

Bluesband Blueztrain zoekt een enthousiaste gitarist. Blueztrain bestaat uit een drummer, bassist, toetsen en zanger/bluesharp. We spelen graag vette blues in de stijl van o.a. Red Devils, Shawn Pittman, Tab Benoit. Ook klassiekers en een rustig nummer gaan we niet uit de weg. Ons motto is plezier maken en op zoek naar de "trein". We zijn relatief ervaren muzikanten en we zien het als een hobby maar … meer »

Sef Reintjes

Gezocht Solo/slag gitarist CCR cover band

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 298x bekeken

Wil jij nu het weer kan ook weer lekker muziek maken en vind jij de muziek van Creedence Clearwater Revival CCR ook helemaal geweldig reageer dan op deze advertentie. We oefenen in Dordrecht maar andere plaats is bespreekbaar. We zijn dus op zoek naar een lead/slag gitarist die alle bekende guitar riffs kan (of wilt leren) spelen. We staan te popelen om weer te beginnen en optredens te kunnen doen. … meer »

Robert

Muzikanten gezocht voor nieuwe op te starten band

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 572x bekeken

Gezocht muzikanten om een nieuwe soul/retro soul/ blues/rock band te beginnen In de stijl van the James hunter six, testy brothers, amy winehouse etc Ik bassist paul Groenendijk speel al best een tijdje bas en zoek muzikanten om een mooie band op te starten met veel gezelligheid en ook regelmatig op treden we zoeken zang vrouwen/mannen , gitarist, drummer ,toetsen , drummer en blazers Ik ben zelf … meer »

Paul Groenendijk

Band zoekt muzikanten: Bluesrock, Rock

Drummer en Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 380x bekeken

Wij zijn een band met allemaal muzikanten tussen de 30 en 40 jaar oud. Als overgebleven muzikanten uit een vorige band zijn wij op zoek naar een gitarist en drummer. Genre bluesrock-rock. Kan breed geïnterpreteerd worden en we staan ook zeker open voor bijkomende invloeden. Wat hebben wij in het verleden al gespeeld? Rory Gallagher, CCR, Janis joplin, Chris Stapleton, White stripes, Neill Young, Dusty … meer »

zjef claes

Goedlopende coverband met boekingskantoor en agenda zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 790x bekeken

Omdat onze huidige gitarist op termijn de band gaat verlaten is KnockOut -The Band (www.knockoutband.nl) is op zoek naar een nieuwe gitarist. Ervaring in het cover-circuit is vereist. Het spreekt voor zich dat je de sterren van de hemel speelt en zowel de solo als slag gitaar-partijen voor je rekening neemt. Als je ook koorwerk/backing kunt invullen is dat helemaal fantastisch. Daarnaast ben je enthousiast, … meer »

RvdH

Slaggitarist(e) gezocht

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 285x bekeken

Wij, vier enthousiaste 40-ers, zijn op zoek naar een goede slaggitarist(e) die extra dynamiek en diepgang aan ons spel kan toevoegen. Ons repertoire bestaat momenteel uit nummers als Paranoid, Psycho Killer, Gimme all your lovin, Twilight zone, Californication, Smells like teen spirit, Pressure and Time, Carry on wayward son. Maar we staan ook zeker open voor nieuwe nummers. We repeteren in principe … meer »

Machiel