Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hee Sologitarist, kijk eens naar onderstand verhaal

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 365x bekeken

Hoi Sologitarist Ja, wij snappen dat Corona het er niet leuker op heeft gemaakt voor ons allen, als muzikanten. Ja, wij snappen dat er steeds meer bands uit elkaar gaan omdat zij er geen zin meer in hebben waardoor de fut eruit is. En ja, wij snappen dat jij misschien door je leeftijd, door je eventuele negatieve ervaringen met andere bands, door te weinig uitdaging, door te weinig perspectief … meer »

Muzikantenbank user BamBam53BamBam53

Gitarist gevraagd (el./ak.)

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 441x bekeken

De band "Breeze-In" is net opgericht en wil straten in een semi-akoestische setting waarbij melodieuze meerstemmige zang in de stijl van Venice, CSN, Eagles etc. een belangrijke rol speelt. Het beste kan je onze stijl benoemen als 'Easy Listening with a Bite'. Onze bezetting bestaat uit allemaal ervaren muzikanten in de leeftijd tussen de 40 en 75 jaar: zanger, keyboard/gitaar, percussie en bas. Wij … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk

Solo/shredder gezocht voor metalband

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 304x bekeken

Solo/shredder gezocht voor metalbandHallo solo/shred gitaristen. Ben jij opzoek naar een leuke metalband uit Houten dan heb ik een plek voor jou. Wij zijn The Darkness Within en we staan uit: Ron als drummer Thomas als bassist Rex als zanger/grunter/growls Rythm gitarist Jesse. We maken voornamelijk eigen muziek en doen af en toe een cover om op te warmen. De nummers die we spelen zijn: Creeping death - Metallica Ora … meer »

Muzikantenbank user jesse hooijmansjesse hooijmans

Stream of passion coverband zoekt muziekanten

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 200x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Stephanie (26 jaar), woonachtig in Utrecht en zing al rond de 4 jaar (volg ook nog vocalcoaching). Ik ben op zoek naar een gitarist en toetsenist die samen met mij (en de bassist en drummer) een Stream of Passion coverband willen oprichten (het liefst in de buurt van Utrecht). Ben je ook een muziek "monster", kijk je terug naar "nostalgia" en wil je spelen "out in the real … meer »

Muzikantenbank user Stephanie RoelandStephanie Roeland

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 284x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra