Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist (55+) gezocht voor gezellige band uit Assen

Bassist gezocht in Assen (Drenthe) | 116x bekeken

Onze pas toegetreden bassist heeft omwille van medische redenen onze band helaas vroegtijdig moeten verlaten. Speel je basgitaar, dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. We spelen een toegankelijke vorm van dansbare popsongs en ballads uit the 60’s, 70’s, 80’s en 90’s en we repeteren op een plezierig volume-niveau. Repetities wekelijks in Assen op de donderdagavonden. Doel: Vooral … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Solo gitarist, toetsenist, saxofonist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 232x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 65 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. Op dit moment bestaat onze samenstelling uit: gitarist, bassist, drummer en zangeres. Als aanvulling zijn wij op zoek naar een tweede gitarist, toetsenist en saxofonist. Wij repeteren iedere dinsdagavond … meer »

Peter

Power drummer!

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 360x bekeken

Power drummer!Rockband is op zoek naar een strakke en ervaren drummer! Onze invloeden komen uit de symfonische, metal en progressieve rock. Kennis van maatsoorten is wenselijk.Uitsluitend eigen materiaal.We beschikken over een eigen vaste ruimte. Repetities op vrijdag of zondag avond(omgeving Willemstad).We zoeken een fijne aanvulling voor de langere termijn! Bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer.Voel jij … meer »

Paul

Gezocht ZANGERES voor band in Assen

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 117x bekeken

GEZOCHT ZANGERES (40+) VOOR BAND IN ASSEN Lijkt het je leuk om in een splinternieuwe band te zingen die een breed assortiment aan bekende popsongs spelen uit de periode 60’s t/m 90’s? lijkt het je plezierig om gewoon ‘One of the guys’ te zijn, te midden van een groep relaxte muzikanten? Lijkt het je een uitdaging om ook een mooie rol te hebben als het gaat om het zingen vanuit de 2e stem (en … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Jazzy zangeres en drummer gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 227x bekeken

Hallo, wij, contrabassist en pianist zoeken een jazzy zangeres en dito drummer. Ons repertoire bestaat uit lekkere jazzy songs zoals: Bossa Nova, Samba, Easy Listening, Swingen ook jazzy Popsongs. Wij zijn gevorderde muzikanten maar schroom niet te reageren als je wat minder gevorderd denkt te zijn..wie weet is je niveau verrassend goed..:-) Leeftijd is niet van belang en de bedoeling is om in een … meer »

John van der Wal

LOFT zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 134x bekeken

LOFT zoekt toetsenistLOFT is een 60’s coverband oorspronkelijk bestaande uit Hengelose muzikanten en bestaat al sinds 2008. Nu komen de muzikanten uit heel Twente. Wij zoeken met spoed een redelijk ervaren toetsenist met kennis van de muziek uit de 60's tot en met 80's. In staat om zich ons repertoire snel eigen te maken. Repeteren in Hengelo voorlopig op de woensdag. nu nog 1 x per week Onze leeftijden varieren … meer »

Erik Schott

ReCover zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 187x bekeken

ReCover is een band bestaande uit ervaren muzikanten. De band richt zich vooral op dansbare nummers uit de jaren 70, maar ook recente nummers met een jaren 70 'feel' komen aan bod. ReCover onderscheidt zich door blazers en meerstemmige zang. Met het oog op dit laatste zoeken wij nu een extra achtergrondzangeres en dan met name een sopraan. Wij oefenen elke woensdagavond in Veghel. Belangstelling? … meer »

Karel Bravenboer

Jazzformatie Reginald & Friends zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 138x bekeken

Jazzformatie Reginald & Friends zoekt drummerOnder professionele begeleiding repeteren we eens per 2 weken op woensdagavond in de Meent in Nuland. Uitgangspunt daarbij is lerend repeteren met vooral veel ruimte voor improvisatie. De bezetting bestaat uit gitaar, bas, piano/ keyboard, percussie, fluit, altsax, tenorsax, trombone en trompet. Voel je er wat voor om ons te versterken dan kun je via 06-51563994 contact op nemen met Wil Janssen

Wil Janssen