Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alternatieve rockband zoekt vocalist voor eigen muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 301x bekeken

Alternatieve rockband zoekt vocalist voor eigen muziekWie zijn wij? The Lost Project is een alternative rockband uit de omgeving Venlo/Venray. In de 5 jaar dat wij samen zijn als band hebben we al een aantal mooie optredens mogen geven, variërend van 50 man publiek in een gezellig kroegje tot een uitverkocht zaal met 700 man publiek! Een ander mijlpaaltje in onze korte carrière is een studio opname in de Sound Vision Studio in Arnhem waar we een … meer »

Muzikantenbank user Eddie van LeuvenEddie van Leuven

Muzikant till Fusion band?

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 579x bekeken

Hi, are you interested in building up a fusion group in the style of Frank Mccomb, Nickolas Payton, Ramsey Lewis etc? I am a (nonprofessional) bassist 50+ and would like to initiate ( or join) a band in this direction. I like a lot to groove and the complexity of the style and would like to start with 2 or 3 engaged hobby musicians slowly building up a repertoire within weekly rehearsals. Looking … meer »

Muzikantenbank user Ingo CoenenIngo Coenen

Zanger zoekt Blues/Blues-Rock Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 312x bekeken

Zanger zoekt Blues/Blues-Rock BandHi, ik ben zanger met wat diepere stem. Daarnaast speel ik ook gitaar en mondharmonica. Ik zing graag Blues en Blues-Rock verwante muziek, maar ook soul (oudere Rythm&Blues) vind ik fijn. Kortom: 60/70'ties stijl. Ik hoor graag van jullie! Repeteren ergens tussen Maastricht en Roermond nooit een probleem.

Muzikantenbank user Simon-Hans NiemannSimon-Hans Niemann

Outkraaij zoekt een Drummer

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 760x bekeken

Outkraaij zoekt een DrummerOutkraaij is op zoek naar een nieuwe drummer. Wij spelen voornamelijk Rap / Nu-metal. Denk aan bands als Limp Bizkit en Rage against the machine. Repeteren doen we in zuid Limburg. 

Een aantal van onze nummers staan online en deze kun je hieronder vinden: 

https://www.youtube.com/watch?v=8_Baigk_Ngg

 https://open.spotify.com/artist/7z7VlSVgZiKhn3Mg4eQrln?si=VSwIeFVTQMSXurz-oKObFQ … meer »

Roy Kronberger

Leadzanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 524x bekeken

Startende bluesband is nog op zoek naar een enthousiaste leadzanger. Ons repertoire bestaat tot nog toe voornamelijk uit elektrische blues en blues gerelateerde covers uit de jaren 60 en 70 maar ook invloeden van Country, Rock en Pop worden niet uitgesloten. What’s in a Name? De bezetting van de band bestaat momenteel uit een drummer, twee gitaristen, basgitarist en toetsenist (Hammond en Stagepiano), … meer »

Math Steps

Joekskapel Kleffe Zök zoekt zwaar koper

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 340x bekeken

Wij zijn op zoek naar versterking bij het zwaar koper. Kleffe Zök is een kapel uit Horst, die wekelijks op donderdag repeteert. Naast het muzikale gedeelte staat gezelligheid met veel ‘joeks en plezeer’ hoog in ons vaandel. Optredens zoeken we zorgvuldig uit want we willen alleen leuke optredens doen. Meer info is te vinden op de Facebook pagina van de Kleffe Zök. Dus: -speel je trombone, … meer »

Salivette

Ben op zoek naar een bestaande band in de regio Limburg

Drummer zoekt band in Roermond (Limburg) | 438x bekeken

ik ben Mike 50+ en heb al enkele jaren podiumervaring. Muziekgenre rock, bluesrock. Ik speelde rock-, pop- en bluescovers van onder meer de volgende artiesten: Neil Young, Billy Idol, Queen, Dire Straits, Rolling Stones, Pink Floyd, AC DC, Fleetwood Mac, Joe Bonamassa, David Bowie, Pink, Joe Cocker, Doobie-broers ... Ik ben een zelfstandig ondernemer. Momenteel speel ik in een rockband in Düsseldorf. … meer »

Mike Dombrovskis

Bassist zoekt eigen-werk-band

Bassist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 286x bekeken

Bassist zoekt eigen-werk-bandErvaren bassist zoekt een singer/songwriter of band die hun die eigen werk willen maken. Ik zoek dit in de omgeving van Maastricht. Mijn leeftijd is 49 jaar en speel basgitaar sinds 1991. Ik zing ook nog in een traditioneel kerkkoor. Heb door de jaren heen in veel verschillende bands gespeeld.

Muzikantenbank user JP WolfsJP Wolfs

Bassist zoekt Christelijke groep

Bassist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 327x bekeken

Bassist zoekt Christelijke groepErvaren bassist zoekt Christelijke groep die praise en worship willen spelen, maar het mag ook een koor met band zijn. Ik zoek dit in de omgeving van Maastricht. Mijn leeftijd is 49 jaar en speel basgitaar sinds 1991. Ik zing ook nog in een traditioneel kerkkoor. Heb door de jaren heen in veel verschillende bands gespeeld. Maar nu wil ik graag de Heer prijzen door middel van muziek.

Muzikantenbank user JP WolfsJP Wolfs