Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Ondersteunende muzikant voor coverband

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 308x bekeken

Ondersteunende muzikant voor coverbandAllround coverband Mary & Mates zoekt een muzikant, bij voorkeur vrouw, met goede beschikbaarheid. Ondersteunende zang zou geweldig zijn naast het bespelen van een instrument (sax, of toetsen en/of percussie). Enige bandervaring zou mooi zijn. Hoe jouw rol in de band en in het repertoire ingepast wordt, willen we graag met je bespreken. Wij bestaan nu, sinds een jaar, uit zangeres/slaggitarist, … meer »

Arthur

Ervaren Soulband zoekt een extra blazer

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 255x bekeken

Ervaren Soulband zoekt een extra blazerBeste blazer, Wij zoeken een ervaren en gezellige extra blazer. Onze blazerssectie bestaat uit saxofoon, trombone en trompet. We zoeken daarbij een vierde blazer. Wij zijn Soul'n Pepper, spelen al jarenlang samen en spelen Soulcovers. We treden maximaal 10 keer per jaar op. Om een idee te krijgen bezoek dan onze website: www.soulnpepper.nl Repetities elke week op woensdagavond Interesse? … meer »

Leon van Mook

Dringend op zoek naar een toetsenist!

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 257x bekeken

Dringend op zoek naar een toetsenist!Hallo! Ik ben Anne (19 jaar) en ik wil in april auditie doen voor het conservatorium in Arnhem (ArtEZ) met als hoofdvak zang. Voor de auditie en het voorselectie filmpje (inlever datum vóór februari) heb ik nog een toetsenist nodig die met mij en twee andere instrumentalisten vijf nummers in wil studeren en mij kan begeleiden in het filmpje en op de desbetreffende dag, hoogstwaarschijnlijk in het … meer »

Muzikantenbank user Anne van EmbdenAnne van Embden

STOÏC•SOULS Grunge/rockband zoekt bassist

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 344x bekeken

STOÏC•SOULS Grunge/rockband zoekt bassistWij, drummer en gitarist zijn op zoek naar een serieuze bassist, die tijd heeft, om in een band te spelen met “targets”. Wij, beiden professionele muzikanten zijn met een project bezig, waarmee we dit jaar een album op gaan opnemen en volgend jaar zoveel mogelijk de bühne op willen. Heb jij tijd en wil je investeren en jouw visie delen met de onze? Heb jij de leeftijd tussen 25 en 40 jaar? Dan … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Drummer en tweede gitarist gezocht

Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 233x bekeken

Wij zoeken een strakke metal drummer en gitarist voor een nieuwe band met eigen materiaal. Stijl moet je denken aan Trivium, Inflames, The Haunted etc.. Leeftijd niet belangrijk. Wij zelf zijn 30+ en bij interesse kunnen we demo's sturen en een oefensessie plannen om te kijken of er een muzikale klik is.

Muzikantenbank user Nick van ScheindelenNick van Scheindelen

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 215x bekeken

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.Hoi hoi, Heb je zin in metal, neem dan contact op met ons. We spelen op Donderdagavond in het podium te Hoogeveen. Van 19.00 tot max 22.30. Compleet ingericht met apparatuur. Momenteel spelen we covers van, Within temptation, Evanescence, Delain, Dream Theater, Metallica, Muse, Iron Maiden en Ghost. Met in de toekomst eigen werk. Drummer, gitarist en zangeres zijn de huidige muzikanten. Kom … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny

All-Round jonge Toetsenist op zoek naar professionele cover- of tributeband

Toetsenist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 188x bekeken

All-Round jonge Toetsenist op zoek naar professionele cover- of tributebandHoi, mijn naam is Nolan, 21 jaar oud en ik studeer aan het conservatorium Haarlem waar ik nu in mijn 2e jaar zit. Ik ben op zoek naar een professionele goedlopende strakke cover- of tributeband die voor een aantal optredens per maand geboekt staat waar ik met plezier geld kan verdienen. Wat heb ik te bieden? Ik heb ruime podiumervaring met (cover)bands, heb ervaring en affiniteit met het spelen van … meer »

Nolan

Late Dream band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 346x bekeken

Hoi, Wij zoeken een zangeres. We zijn een opstartende band, met een repetitielokaal om de 14 dagen op donderdagavond in Tilburg. Het zou dubbel fijn zijn als je ook nog een sologitaar of toetsen speelt, maar is uiteraard niet vereist. 2 straffe stembanden is genoeg. Genre: Maneskin - Begging, Paolo Nutini - New Shoes, Beth Hart, Nina Simone - Ain't got, Chris Stapelton - Blow. Voel je je … meer »

Mandy Kengen