Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt zanger en toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 738x bekeken

Wij zijn een pas opgerichte band die voornamelijk classic rock, blues / pop nummers uit de jaren 60/70/80 speelt. Momenteel is de bezetting: drummer, bassist, slaggitarist , sologitarist en zangeres. We zijn op zoek naar een toetsenist en een zanger. Instrument en zang samen kan natuurlijk ook maar als je alleen zingt of toetsen speelt ben je ook welkom om te reageren.. Onze gemiddelde leeftijd ligt … meer »

Jennie

Muziek van Leonard Cohen en soortgenoten

Accordeonist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 1529x bekeken

Muziek van Leonard Cohen en soortgenotenWij; twee gitaristen, backingvocaliste en zanger met het bereik van Leonard Cohen willen ons trio uitbreiden. Het accent zal liggen op Cohen repertoire met uitstapjes in dezelfde sfeer. We hebben ruime muzikale ervaring, zin in dit project en we zijn ons nog wat aan het oriënteren. Er nog veel mogelijk. We denken aan: een 2e backingvocaliste, een violist(e), misschien cello, accordeon, mandoline.... We … meer »

Koos Oldhoff

Zangeres zoekt (op te richten)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 436x bekeken

Muziekliefhebbers, Mijn naam is Susan Smets en ik zing al heel mijn leven. Ik heb jarenlang in een koor gezongen en heb een paar keer optredens gedaan met een pianist. Ik zou heel graag in een band willen zingen (als lead of als achtergrond zangeres/meerstemmig)omdat ik echt hou van muziek en zingen. Ik heb een brede muzieksmaak en kan veel nummers (mee)zingen. Dus ben jij nog opzoek naar een zangeres … meer »

Muzikantenbank user Susan SmetsSusan Smets

GEZOCHT: Zangeres voor Rockband!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 382x bekeken

Ben jij een ervaren zangeres of wil je graag een nieuwe start maken in de muziek? Wij, een energieke rockband bestaande uit bandleden van 45 jaar en ouder, zijn op zoek naar jou om samen de muziekwereld te veroveren! Ervaring is geen vereiste, dus maak je geen zorgen als je niet veel podiumervaring hebt. We bieden een warme en gastvrije omgeving waarin je je talenten kunt ontwikkelen. Onze oefenruimte … meer »

Jacco

New Fresh Band zoekt Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 653x bekeken

New Fresh Band zoekt Zanger(es)De New Fresh Band uit Kaatsheuvel zoekt een zanger(es) met ervaring. Zou jij graag in een grote band spelen ( 12-mans) met blazers en 2 zangeressen. We hebben een breed repertoire van Joss Stone, Justin Timberlake, Stevie Wonder tot Hazes. Al onze arrangementen zijn uitgeschreven. Wij hebben onze wekelijkse repetitie op dinsdagavond in Kaatsheuvel. 5 a 6 optredens per jaar. Ben je tussen de 25/55 … meer »

Vincent Zacht

Zanger òf zangeres gezocht voor funky/rock band

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 185x bekeken

Wij ervaren drummer,gitarist en bassist zoeken een zanger(es) voor onze funky/rock band ( met nadruk op funky).We spelen de betere nummers van Paulo Mendonca(Luister naar o.a. de albums "Different Phases" en "11PM") met ruimte voor nummers van soortgelijke andere artiesten..Repeteren in principe om de week in eigen oefenruimte in Alkmaar.voor meer info:0611290791

Ron Spee

Zanger Gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 245x bekeken

Zanger GezochtZANGER GEZOCHT🎤: Wij zoeken een zanger die bij ons wilt komen zingen en die het natuurlijk een frontman durft te zijn. Kan jij een beetje zingen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband 🗣️ Bell/app naar: +31 6 26032769 📞 Mail naar: rssband.info@*****.com … meer »

Senne Flach

Band zoekt frontman, zanger/gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 566x bekeken

BOS zoekt een zanger/gitarist om in eerste instantie verder te gaan als coverband. Het huidige repertoire richt zich nu op 'alternative, rock' zie spotify-list voor een selectie. Deze lijst kan bijgestuurd door de frontman! Samen muziek maken staat voorop, optredens om naar toe te werken zijn motiverend en we streven naar ca. 6-12 optredens per jaar. We zijn tussen de 40-50 jaar oud, maar voelen ons … meer »

Jeroen Spitzen

Countryband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 232x bekeken

Countryband met ervaren 5 muzikanten, allen 55-plus,zoekt naast onze zanger/toetsenist nog versterking met een zangeres. Bekend met countrymuziek zou mooi zijn, maar niet noodzakelijk. Repetities zijn op donderdag-avond in Eerbeek. Spreekt dit je aan of wil je meer info, laat dan van je horen.

René Lodewijks