Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

CoverBand equality zoekt zanger/sologitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 366x bekeken

Coverband Equality is op zoek naar een enthousiaste ervaren (zanger/sologitarist). Wij( bestaande uit een drummer toetsenist.basgitaar slaggitaar en 2 zangeressen spelen nrs vanaf de jaren 60 tot aan de nieuwste nrs van nu. Kom jij ons gezellige team versterken? En heb je tijd om op de maandagen savonds te oefenen?Dan zijn wij op zoek naar jou!! We oefenen net over de grens in Elten ( bij lobith) … meer »

kitty ikink

Gewoon Muziek Maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 353x bekeken

Gewoon Muziek MakenHallo muzikanten, Mijn naam is Norton en ik ben op zoek naar andere muzikanten om samen muziek te maken. Ik speel verschillende instrumenten zoals gitaar, piano, mondharmonica, bas... en ik zing ook. Ik zoek mensen om onze creativiteit te delen en te combineren om samen mooie muziek te maken. Wat er in de toekomst kan gebeuren, zal het gevolg zijn van onze inspanningen... Geen muzikale barrières, … meer »

Muzikantenbank user Norton ZanellaNorton Zanella

Ben jij die toetsenman/vrouw of zanger(es) die graag danceclassics speelt / zingt?

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 256x bekeken

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!!!! Wij zijn een ervaren band die danceclassics speelt. Momenteel bestaan we nog uit: Zangeres gitarist bassist drums Mogelijk komt hier nog een zanger/zangeres bij. Wij repeteren in overleg om de 14 dagen rond Utrecht Heb je interesse (of weet je iemand) bel dan 06-55883522 https://youtu.be/zYkHOD8j4ak?si=i5FgnL2jhB2jlx4a

Jim Rader

Gezocht lead zanger (combinatie slaggitarist of keyboard ook welkom) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 299x bekeken

Wij zitten in de opstartfase van een nieuwe band en zoeken een leadzanger die wellicht ook slaggitaar of keyboard speelt. Doel is om wekelijks overdag een dagdeel te gaan spelen, muzikale gezelligheid staat voorop. Wij gaan covers spelen vanaf de jaren 60/70 tot heden gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. Op het moment bestaat de band uit bas, … meer »

Ton van Rijswijk

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing Vocalisten

Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 423x bekeken

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing VocalistenGROOT ONDERHOUD is een toffe band uit Arnhem die momenteel lekker aan de muzikale weg timmert. Luxor, de grote prijs van en Bregepop in Schartsterburg staan al op ons lijstje. Wij spelen uitsluitend eigen repertoire, Nederlandstalige ska-pop. Het eerste album is een feit en werken momenteel toe naar een tweede. Wij zoeken een fijne aanvulling met enthousiaste backing vocalist(en) (M/V) die het podium … meer »

Muzikantenbank user S.KleijneS.Kleijne

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 348x bekeken

Onze coverband zoekt een zanger. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag. De bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We zoeken een zanger die samen met de zangeres afwisselend lead en backing vocals kan zingen. Het is leuk als je ook een instrument speelt, maar dat is geen must. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 … meer »

Selma