Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gezellige band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 203x bekeken

Gezellige band zoekt toetsenist(e)Wij zijn een gezellige Brabantse band, Down South Collective, bestaande uit 6 leden (zangeres, 3 gitaristen, drummer en een toetsenist) die helaas afscheid heeft moeten nemen van de huidige toetsenist die een andere richting qua repertoire wil inslaan. Ons repertoire gaat van The Beatles, Etta James via Santana naar Robert Cray en vele andere….We repeteren eenmaal per 2 weken in Drunen en hebben … meer »

Hans

Gezocht Strijkers arranger / Violist?

Strijker gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Hoi ik heb een liedje liggen, 'Disco" ik wil daar graag echte blazers in wie kan mij daarmee helpen door dat in te spelen en het arrangement te maken, ik stuur jou dan een wav, en jij stuurt mij dan 1 stereo wav met de gemixte strijkers weer terug ! ik hoor graag de mogelijkheden

Muzikantenbank user Peter LahayePeter Lahaye

Bassist/Gitarist die zoekt voor een band

Gitarist zoekt band in Assen (Drenthe) | 169x bekeken

Ik ben 16 jaar oud en zoek voor een band om meer ervaring mee op te doen. Ik speel al een jaar en wil graag met anderen spelen. Genre maakt mij niet zoveel uit, ik speel alles waar geluid uit komt en heb een brede smaak in muziek. Laat me graag wat weten Nummer:0639439179

Muzikantenbank user Quentin SibbaldQuentin Sibbald

Nieuwe band uit Rozenburg ( rotterdam ) zoekt bassist en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 537x bekeken

Hallo, Wij zijn Landy en Anthony, gitarist en drummer. Nadat onze vorige band, Daizy Bell, is gestopt te bestaan, willen nu iets nieuws opstarten. Hiervoor zijn we opzoek naar een bassist ( met eigen gitaar en versterker ) en zanger(es). Later misschien ook verder uitbreiden naar 2e gitarist en toetsenist maar voor nu willen we eerst de basis neerzetten. De genres zijn: pop/rock/metal van de … meer »

Muzikantenbank user Anthony KooningAnthony Kooning

The Amsterdam Vocals zoeken een alt èn een hoge sopraan!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 207x bekeken

The Amsterdam Vocals zoeken een alt èn een hoge sopraan!We zoeken twee enthousiaste muzikale dames. Ervaring is meegenomen maar niet vereist. Een muzikale stem en de wil om bij de beste vocal group van Amsterdam en omstreken te horen, zijn de belangrijkste voorwaarden om auditie te mogen doen. Een voorproefje: https://youtu.be/BSEimn6K2uM Meld je aan voor de auditie! Ben of ken jij de de persoon die we zoeken? Of moet jouw vriendin of partner echt … meer »

TheAmsterdamVocals

Alternatieve band/muzikanten gezocht!

Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 150x bekeken

Hey, mijn naam is Tamia, 15 jaar oud en ik kom uit Ede (Gelderland). Ik zoek muzikanten rond mijn leeftijd (ongeveer 14 t/m 18 jaar) het liefst in (de buurt van) Ede-Wageningen/Arnhem die een bandje willen beginnen. Mijn voorkeur qua genre gaat uit naar Alternatieve pop/rock, Garage, Indie muziek. Zelf speel ik ruim 2 jaar gitaar (elektrisch en akoestisch) en ik zing, ik ben erg gemotiveerd en … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Drummer voor rock&roll band

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 199x bekeken

Voor een doorstart van de band zijn wij o.m. op zoek naar een drummer met enige ervaring. Qua volume ben je in staat om ook op een bescheiden nivo te kunnen spelen. Wij spelen jaren 60 en 70 rock & roll, maar gaan ook country en pop niet uit de weg. Daar geven we dan soms een eigen draai aan. De rode draad en waar het in het verleden mee begon, is de indorock. Hier en daar wat afwisseling met instrumentale … meer »

Ben

Gezocht: DRUMMER voor onze 60/70's band

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 208x bekeken

Gezocht: gemotiveerde DRUMMER voor onze 60/70 band. Wij spelen een zeer uitgebreid repertoire van o.a. Shocking Blue,Linda Ronstadt,CCR,Elvis,Nancy Sinatra(& Lee Hazlewood),Joan Jett,Jefferson Airplane,The Who,Suzi Quatro,Shandy Shaw,The Shadows, Earth&Fire,Wanda Jackson,Lynyrd Skynyrd,Mary Hopkins etc.etc.etc. Wij willen de 60/70's weer een beetje tot leven brengen en willen dat op het podium ook … meer »

Muzikantenbank user Lady TLady T