Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gezocht bassist / bassiste

Bassist gezocht in Antwerpen (België) | 182x bekeken

We zijn een coverband uit het Antwerpse en zijn op zoek naar een bassist/bassiste. We repeteren elke 2 weken. We zijn reeds 3 jaar samen maar we zijn geen volleerde muzikanten. Dus ben je een beginnende bassist/ bassiste ben je ook welkom. We bestaan uit zangeres 37 j , drummer 50 j , en gitarist 54 j. Jong. We spelen vooral voor plezier maar toch ook om ooit eens op,te treden .

Muzikantenbank user Peter VanspringelPeter Vanspringel

Bassist zoekt band (regio R'dam +/- 40km)

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 91x bekeken

Hi, Ik ben een ervaren bassist met podium en studio ervaring (43jr) die graag weer in een band wil gaan spelen. Covers of eigen werk maakt mij niet zo veel uit zolang het in mijn straatje past. Het moet voor mij rocken, grooven en plezier uitstralen! Ben in bezit van vervoer en goeie spullen en kan wekelijks of om de week repeteren. Speel je covers dan zou het fijn zijn als je een setlist mee stuurt … meer »

Jakob

Enthousiaste band zoekt gitarist/bassist en een toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Emmen (Drenthe) | 192x bekeken

Enthousiaste band zoekt gitarist/bassist en een toetsenistHuidige bezetting: Drummer, zangeres, 2 gitaristen/bassisten. Genre: Pop, rock. Van IOS naar Jayhawks naar Triggerfinger. Daarnaast ook eigen nummers. Oefenzaal in Klazienaveen met zanginstallatie en drumstel. Oefenavond is de woensdagavond. Ambitie: Lekker spelen op de woensdagavonden en af en toe een open sessie. Niveau: Zeker geen beginners maar ook geen professionals. Leeftijd: maakt ons niet … meer »

Muzikantenbank user Alex OttenAlex Otten

Sweet Lily zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Sweet Lily zoekt toetsenistRock-coverband Sweet Lily is op zoek naar een toetsenist. Sweet Lily speelt herkenbare rocknummers van de 70’, 80’s en 90’s en bestaat nu uit vier doorgewinterde muzikanten waarvan de zanger voorheen ook de toetspartijen voor rekening nam. Omdat hij zich nu meer op de leadzang wil gaan richten, zoeken we er nu dus een toetsenist bij. Vereisten zijn: Iemand met podiumervaring. Ambitie en inzet … meer »

Spirit 1958

Imagination band zoekt band members

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 155x bekeken

hallo ik ben Stijn en in ben bezig met het opstartte van een nieuwe gothic metal band onder de naam imagination en het is de bedoeling om eigen muziek te schrijven en te maken ben daarom ook hard op zoek naar members voor de band in de buurt de home Town van de band is Deurne noord Brabant - gitarist - - toetsenist - - drummer - mocht je nog vragen of interesse hebben neem dan even … meer »

band

MC’s (2) gezocht voor optredens.

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 101x bekeken

MC’s (2) gezocht voor optredens.Whazup Dawgs!!! Ik (Jeffersons) zoek 2 MC’s om mee te gaan optreden. Deze optredens staan in verband met de promotie van mijn “411” album die onlangs wereldwijd is gereleaset op o.a. iTunes, spotify, amazon and many more. Ook doen we een paar covers er door heen om toch iets herkenbaars te doen. (this is how we do it, my prerogitive ea) deze show moet ongeveer een half uur duren. De bedoeling … meer »

Muzikantenbank user JeffersonsJeffersons

Booming bigband zoekt blazers!

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 105x bekeken

Booming bigband zoekt blazers!De Booming Bigband uit Vleuten zoekt enthousiaste en gezellige trombonisten en trompettisten. We spelen een mix van jazz, blues, soul en pop. Kom een keer langs om sfeer te proeven en mee te spelen! www.boomingbigband.nl

Muzikantenbank user Nanda de VriesNanda de Vries