Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Muzikanten gezocht voor band

Overig zoekt band in Groningen (Groningen) | 317x bekeken

Muzikanten gezocht voor bandIk ben Corijn, een achttienjarige muzikant die druk is met het schrijven en maken van eigen muziek. Naast eigen muziek speel ik graag covers van Shakey Graves, Lone Bellow, The Frames, Josh Ritter, Bob Dylan, e.a. Midden februari ga ik de studio in om een eerste EP zelf in te spelen, maar wil heel graag ook live optreden met een vaste band/muzikanten. Ik zoek: Een drummer Bassist Strijker … meer »

Muzikantenbank user Corijn KopetCorijn Kopet

Skaband Yotta zoekt trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 228x bekeken

Skaband Yotta zoekt trompettistYotta is een achtkoppige skaband uit Nijmegen en omstreken. We spelen lekkere muziek in energieke optredens. 20 eigen nummers en af en toe wat covers. We zoeken een tromettist(e) met een warm hart voor muziek met een offbeat. Je vormt met onze trombonist en saxofonist de blazerssectie. Alle partituren zijn beschikbaar. Een indruk van wat we doen krijg je op onze website. Heb je interesse in een kennismaking … meer »

Oscar Kunst

Blazers gezocht

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 307x bekeken

Blazers gezochtDansorkest De Stalen Band zoekt een tenorsaxofonist en een trombonist om de blazerssectie weer compleet te maken. Het orkest speelt muziek van Glenn Miller, Duke Ellington, George Gershwin, Count Basie en het fameuze Nederlandse orkest The Ramblers. Maar ook swingende arrangementen van jongere muziek staan op het repertorie, zoals nummers van Caro Emerald en Robbie Williams. Je leest er alles over … meer »

Tanja van Bergen

Rock Bassist 39 Utrecht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 408x bekeken

Rock Bassist 39 UtrechtErvaren bassist (backing vocals) (39) uit Utrecht zoekt rockband met eigenwerk dat ambitie heeft om op te treden. liefst oefenen in centrum Utrecht. Heb ruim 25 jaar ervaring in de muziek zowel schrijven van muziek, zang, gitaar en veel contact gehad met programmeurs door heel Nederland en België. Zie graag jullie reacties en audio tegenmoet. Muzikale groet

Muzikantenbank user Baliekluiver030Baliekluiver030

Porcupine Tree tribute zoekt bassist!

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 493x bekeken

Porcupine Tree tribute zoekt bassist!Hi! Wij, Porcupine Treebute, zoeken een bassist die een grote liefde heeft voor Porcupine Tree, Steven Wilson en alles wat naar prog smaakt! Wij zijn sinds 2011, voor zover we weten, de enige PT tribute in Nederland en spelen al jarenlang verscheidene nummers uit het oeuvre van Porcupine Tree. Van nummers van Lightbulb Sun tot aan The Incident en schromen ons niet voor technische of lange nummers. … meer »

Muzikantenbank user Kieran HilderinkKieran Hilderink

Muzikant till Fusion band?

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 572x bekeken

Hi, are you interested in building up a fusion group in the style of Frank Mccomb, Nickolas Payton, Ramsey Lewis etc? I am a (nonprofessional) bassist 50+ and would like to initiate ( or join) a band in this direction. I like a lot to groove and the complexity of the style and would like to start with 2 or 3 engaged hobby musicians slowly building up a repertoire within weekly rehearsals. Looking … meer »

Muzikantenbank user Ingo CoenenIngo Coenen

Gitarist zoekt band om zich te ontwikkelen en ervaring op te doen.

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 303x bekeken

Mijn naam is Rens, ik ben 32 jaar en speel een aantal jaar gitaar(elektrisch). Sinds kort veel tijd in het spelen aan het steken en volg nu ook gitaarles. Ik heb de ambitie om in een band te spelen. Daarnaast lijkt het me leuk om in de achtergrond wat te zingen. Ik hou van soft rock, folk, country, rock, etc. Vrij brede muzieksmaak. Ik ben echt nog lerende en zoek dus echt een band waarin ik mij kan … meer »

Rens

Gitarist/Vocalist zoekt band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 364x bekeken

Gitarist/Vocalist zoekt band.Ik ben een Gitarist met middelmatige kennis en beheersing. Ik zou graag aan muziek werken met gelijkgestemde personen en hopelijk nog veel bijleren en mooie nummers tot stand brengen. Ik schrijf teksten en oefen op regelmatige basis het zingen hiervan. Hoewel mijn minimale ervaring en onbestaande opleiding zou ik graag meer tijd besteden aan het ontwikkelen in de muzikale wereld. Ik hou van … meer »

Muzikantenbank user Janco de Boeck-SwinnenJanco de Boeck-Swinnen