Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Bassist

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 844x bekeken

BassistBassist aangeboden. Wat ouder: too old to rock & roll, too young to die, zeg maar.. Nog lang geen pensionado. Interesses: americana,country,folkrock,singersongwriter,eigenwerk,latinrock, blues, soul, gospel, bigband, nederrock worldmusic en nog veel meer. Over het algemeen voorkeur voor NIET- Mainstream, geen 13 in een dozijn repertoire, maar toch goed in het gehoor liggend. Podium en studio-ervaring, … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch

Enthousiaste zanger(es)?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 486x bekeken

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft. Nieuwe pop nummers, Oldies, Nederlandstalig. Zoals: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, Katie … meer »

gitarist-647

Wie speelt en improviseerter mee?

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 431x bekeken

Wie speelt en improviseerter mee?Muziekmaken is zoveel leuker met iemand samen. Ik speel basgitaar Op een aardig niveau. Heb wat ervaring in een aantel verschillende bandjes. Wil graag samen met andere muzikant(en) muziek maken. Liefs samen improviserend jammen en kijken wat daaruit kan ontstaan. Ik houd van jazz, soul, funk en blues muziek. Die categorieën zijn echter niet veel meer dan een categorie. Muziek gaat m.i. … meer »

Muzikantenbank user Jaap VerhagenJaap Verhagen

Gitarist (50+) gezocht voor band in Assen

Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 482x bekeken

50 + Slag/Sologitarist gezocht voor Band uit Assen.Speel je gitaar en kun je ook redelijk wat soleren (géén zware distortion solo's) en heb je een redelijke zangstem, dan ben jij de persoon die we zoeken. We spelen een toegankelijke vorm van dansbare popsongs (60’s, 70’s,80’s) en ballads. Repetities wekelijks in Assen op de donderdagavonden. Doel: Vooral plezier hebben in het samen musiceren … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Reggeaband zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 292x bekeken

Roots-reggaeband uit Leiden met gemengd eigen werk/covers repertoire zoekt achtergrondzangeres die goed is met meerstemmige koortjes. We zijn nog wat in ontwikkeling maar hebben iig 1 optreden in de planning (25 november) Zodra t goed loopt gaan we streven naar maandelijks optreden. Als je ook nog toetsen kunt spelen is t helemaal fantastisch! :-) Hier een playlist met stukjes optreden: https://youtube.com/playlist?list=PLdB-3c056m7_TtL6tXO5Fvnv8VmYeOKX5&si=adl1UCZwpcg

Jan Ve

Hit the Roof zoekt ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 311x bekeken

Hit the Roof zoekt ervaren toetsenistHit the Roof, 10 koppige soul-,funkband met optredens en ervaren muzikanten zoekt toetsenist, die goed tapijtje kan leggen maar ook een vette (hammond) solo eruit kan knallen. Wij repeteren normaal gesproken 2x in de maand op een dinsdagavond in Rhoon. Laat snel weten of je interesse hebt dan kunnen we een kennismakingsavond inplannen. Meer info op : www.hit-the-roof.nl email: info@************.nl

Muzikantenbank user Peter VosPeter Vos

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 171x bekeken

*Toetsenist gezocht!* Nightshift22 is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e)! Wij zijn een coverband met zang, drum, (bas)gitaar en een flink aantal blazers en spelen dansbare wat oudere en recente hits. We repeteren wekelijks op de maandagavond in Nieuwe Wetering. Geïnteresseerd of vragen? Stuur mij vooral een berichtje!

Pablo

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover band

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 408x bekeken

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover bandHallo, ik ben Ronald Zuiderwijk en drum sinds 1991 in een aantal coverbands. Ik ben recentelijk verhuisd naar Steenbergen. (Noord-Brabant) en ben op zoek naar een band, het liefst met een eigen oefenruimte waar ik mijn drumstel kan laten staan. Hij is nogal groot en iedere week slepen is geen optie. Ik hou van rock en speel dat dan ook het liefst. Maar een goede blues band lijkt mij ook wel wat. Ik … meer »

Muzikantenbank user Ronald ZuiderwijkRonald Zuiderwijk

Blues/Country/Rockband(Zwolle/Deventer) zoekt: Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 391x bekeken

Ben jij een 50'-'80'jaren muziekfan? Goed thuis op Piano/Hammond/Synth? Wij zijn 4 doorgewinterde zangers/muzikanten, Wij zoeken:Veelzijdige Piano/Toetsenist (m/v) We bespelen zalen/kroegen/cafe's,liefst dichtbij het publiek. Blues/Country/Rock en Westcoastmuziek/Americana zijn ons uitgangspunt. Jouw input is belangrijk! Kun/wil jij ook zingen? Speel jij andere instrumenten? Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Marinus HartkaampMarinus Hartkaamp