Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) voor humoristisch muziektheater

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Zanger(es) voor humoristisch muziektheaterMijn naam is Flip de Liema en ik maak humoristisch muziektheater met liedjes, verhaaltjes, grapjes, sketches en beeldmateriaal. De liedjes zijn gevarieerd: jazz, pop, blues en Nederlandstalige liedjes van eigen hand. Vind je het leuk om (muzikaal) kennis te maken, stuur dan indien mogelijk, een filmpje (bv You Tube)zodat ik iets kan horen of zien. Op 13 juni heb ik een optreden in Amsterdam dus we … meer »

Flip de Liema

Gitarist zoekt bluesband

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Gitarist zoekt aansluiting bij bluesband. Heb eigen gear en vervoer. Heb lang in diverse coverbands gespeeld, laatste jaren in een bluesband. Met de bluesbsnd repeteren we maar 1 a 2x per maand. Daardoor heb ik tijd om er een extra band bij te hebben. Blues of bluesrock, geen rockcoverband. Zoekgebied, Tilburg/Waalwijken en ruime omgeving. Mail: heinvoogt@*****.nl

H. Voogt

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 145x bekeken

Gitarist zoekt band, bestaand of in oprichting. Wat heb ik je te bieden: Rock, blues, fusion, funk, countryrock. Altijd in dienst van het nummer en het bandgeluid. Dus functionele melodielijnen, solo’s, accenten en ritmes. Als het maar swingt en een beetje stevig is. Repeteren is leuk, optreden is nog leuker. Veel ervaring met optreden en opnemen. Kan ook overdag repeteren, want ik werk niet meer. … meer »

GK

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 90x bekeken

Hey, mijn naam is mitch ik ben 20 jaar oud en ben op zoek naar een band in de omgeving Roermond, weert en leudal, maar zou eventueel verder kunnen als het ongeveer 30 min rijden is vanaf Heythuysen. Ik speel ongeveer 7 jaar gitaar en heb 2 jaar band ervaring en podium ervaring. Ik speel vooral in de genres rock, hard rock en punk maar ben ook geinteresseerd in bijvoorbeeld rockabilly of country muziek. … meer »

Mitch verkoelen

Gitarist zoekt band folk/blues/indie

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

Mijn naam is Wouter, 32 jaar, en ik ben op zoek naar een (eventueel nog te vormen) bandje om lekker samen te spelen en bijvoorbeeld af en toe eens op te treden. Ik speel intussen al meer dan 16 jaar met veel plezier gitaar (en toetsen overigens) en na vooral vele gelegenheidsbandjes lijkt het me leuk om het spelen in een band voor de langere termijn op te pakken. Plezier en lol staan daarbij voorop, … meer »

Wouter

Gitarist opzoek naar band!!!

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 88x bekeken

Mijn naam is Gijs en ik ben 21 jaar. Ik ben een multi-instrumentist die gefocust is op gitaar. Ik bespeel 7 instrumenten en ik bespeel al muziek vanaf mijn 8e. Ik bespeel 6 jaar gitaar en heb een goeie solo in de vingers. Ik beheers de muziektheorie prima. Mijn inspiratie komt veel uit Miles Davis, Herbie Hancock en Masayoshi Takanaka. Ik ben opzoek naar een serieuze band die minimaal 1x per week … meer »

Gijs