Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

STOÏC•SOULS zoekt grunge/rock-gitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 242x bekeken

STOÏC•SOULS zoekt grunge/rock-gitaristSTOÏC•SOULS zoekt Grunge/rock gitarist Wij, STOÏC•SOULS zijn op zoek naar een getalenteerde bevlogen gitarist om onze muzikale reis naar nieuwe hoogten te tillen. Ben jij gepassioneerd door melodieuze klanken en gedreven om een krachtige muzikale impact te maken? Wij zijn een groep gedreven muzikanten die op zoek zijn naar een geïnspireerde, talentvolle gitarist voor onze sound. Als jij … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Emmen (Drenthe) | 233x bekeken

Hallo allemaal, ik ben op zoek naar mensen die een band willen vormen in de gernes country, folk americana. Veel ervaring is niet vereist. Zelf pak ik het spelen weer na een aantal jaren op. Oefen ruimte is er nog niet maar, dat kan vrij snel geregeld worden. Groet, Daniël.

Daniël

Gitarist op zoek naar band :)

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 324x bekeken

Hoi! Mijn naam is Esther, ik ben 20 jaar en speel zo’n 6 jaar gitaar. Ik speel voornamelijk pop en ben vooral gefocust op fingerstyle. Ik wordt ontzettend enthousiast van muziek maken en zou dit graag samen met anderen doen. Lijkt het jou leuk om samen muziek te maken? Stuur mij dan een berichtje :)) Hopelijk tot snel!

Muzikantenbank user Esther de JongeEsther de Jonge

Gitarist zoekt band om zich te ontwikkelen en ervaring op te doen.

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 277x bekeken

Mijn naam is Rens, ik ben 32 jaar en speel een aantal jaar gitaar(elektrisch). Sinds kort veel tijd in het spelen aan het steken en volg nu ook gitaarles. Ik heb de ambitie om in een band te spelen. Daarnaast lijkt het me leuk om in de achtergrond wat te zingen. Ik hou van soft rock, folk, country, rock, etc. Vrij brede muzieksmaak. Ik ben echt nog lerende en zoek dus echt een band waarin ik mij kan … meer »

Rens

Gitarist zoekt muzikanten

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 262x bekeken

Hey ik ben Gido, ik ben 18 jaar en speel al meer dan 5 jaar gitaar, ik zou het super leuk vinden om met mensen muziek te maken, ik heb al wat ervaring met muziek maken in bijvoorbeeld een band of opnemen van muziek! Ik vind alle genres leuk, voornamelijk pop en rock, ik kom zelf uit Amersfoort, maar ik kan ook wel een stukje reizen, ik hoop op een reactie!

Muzikantenbank user Gido DuimGido Duim

Muzikant zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Hallo! Ik ben Mart, 25 jaar. Ik speel gitaar, bas, een aardig nootje keys en kan drummen (heb geen drumstel). Ik schrijf zelf nummers en zoek een leuk project. Mensen die willen schrijven of covers is beide goed in mijn optiek. Zoek jij/jullie nog een muzikant? Stuur me vooral een bericht!

Muzikantenbank user Mart HensMart Hens

Gitarist zoekt metalband / jambuddy

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 296x bekeken

Gitarist zoekt metalband / jambuddyGoedendag, ik ben Axel (21 M) en zoek "muzikanten" om een band mee te beginnen in regio Eindhoven, voor nu een gitarist, drummer en/of of bassist. Zelf speel ik nu 2.5 jaar elektrische gitaar en heb 't gevoel het tijd is om naar de volgende stap te gaan: met anderen spelen. Ikzelf luister en speel vooral hard rock en metal, voornamelijk uit de 70s en 80s. Om een beeld te geven, denk aan bands als Motörhead … meer »

Muzikantenbank user AxelAxel

Gitarist met zangstem zoekt gitarist met zangstem.

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 217x bekeken

Gitarist met zangstem 60+ niveau gevorderd, kop van Noord Holland, zoekt gitarist met zang stem. doel; semi-akoestisch spelen op een aanvaardbaar geluidsniveau. en de uitdaging aangaan tot het spelen van bv. Supertramp-give a little bit, Oasis-don'look back in anger, Eagles-Tequila sunrise en andere popklassiekers. bv. nummers uit de 60jaren tot nu. Eventueel later een bredere bezetting met bas … meer »

wil kooijman